torsdag 3 juli 2014

ETT TIPS PÅ HUR MAN KAN VARIERA HELGA DRESS FRÅN YELLOW FERRY

För ett tag sedan fick jag ett tips av Carina från Yellow Ferry att man kunde variera Helga dress genom att flytta bandet upp till halsringningen och på så sätt få denna mer A-linjeformad och mindre urringad. Häromdagen bestämde jag mig därför för att testa denna variant och dessutom adderade jag ännu en detalj, jag adderade ett band i ryggen som drar ihop denna i midjan utan att synas framtill :-)


Här ser ni hur urringningen såg ut innan.
Hmm, jag tror jag gillar bättre den nya varianten med en mindre djup urringning och utan band i midjan. Vad tycker ni?
Här ser ni hur jag gjort med ryggen för att den inte ska bli alldeles för a-linje formad.
Ni missar väl inte att ni kan köpa denna på Yellow Ferrys webbsida för 780 kronor just nu med 74% rabatt!!!
Ha en fin kväll.

KRAM!!
16 kommentarer:

 1. Vilka bra tips :) Båda varianterna är jättefina! Mer urringat till fest o mindre urringning till vardags. Hur lång är klänningen? Kram Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tina, Tack! Tror det står på deras hemsida under info på klänningen. Tror den är ca 90cm lång. Nu är det bara M kvar såg jag.

   Radera
 2. Snyggt med band baktill och i halsringningen.
  Jag köpte den i medium.....tyckte den var kort på mig, skickade den åter...konstigt jag är 1.65...din ser ju ut att ha bra längd.
  Tror jag köper den igen!
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Titti, Jag tycker definitivt att du ska slå till på den igen, finns några M kvar. Hoppas du klickade hem den, den borde passa dig och man kan förlänga den ytterligare med underkjolar och underklänningar om man vill. Ett fynd tycker jag.
   KRAM!!

   Radera
 3. Såå snyggt, båda varianterna! :) Jag måste bara in o klicka hem den och även Anna i siden. Är bara rädd att de blir för korta, jag är 174cm. Sidenklänningen, Anna, tror jag är ännu kortare... Hoppas man får ta hem o prova! :)
  Stor kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta, du är "bara" 2 cm längre än mig så det borde inte bli så stor skillnad sen kan man enkelt förlänga båda klänningar med underklänningar eller underkjolar så för egen del tycker jag inte längden är något problem. Anna har jag ändå alltid något under då den är så skir. Hoppas de ska passa dig.
   KRAM!!

   Radera
 4. Klänningen är helt underbar! Tack för att du visade den för mig . Jag blev förälskad i den första gången jag såg den. Nu har jag tagit steget att klicka hem den genom att du uppmärksammade mig på det förmånliga priset! Tack också för att du visade mig hu rjag kan göra om den! Det ser jätte fint ut på dig! Jag måste prova. Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kia, Va ROLIGT att du hittade denna fina klänning och särskilt nu på REAN. Alltid kul att kunna tipsa och inspirera :-) Hoppas den ska passa dig.
   KRAM!!

   Radera
 5. Hur kan det komma sig att din är så lång? Den är ju jättekort på modellen.
  Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maja, kan vara för att jag är 1,72cm lång medans modellen är mer 1,80 lång tror det står också under beskrivningen av klänningen.

   Radera
  2. Men det är ju inte så himla mycket kortare - du i förhållande till modellen alltså. Ja, ja ett av livets mysterier helt enkelt :)

   Radera
  3. Jo, men 11 cm är ganska mycket och särskilt om proportionerna är annorlunda, hon ser ju ut att ha LÅNGA ben och ganska lång överkropp så då hamnar klänningen någon helt annanstans :-) Den är hursomhelst väldigt fin och lagom i längd på oss som inte är superlånga.

   Radera
 6. Superfint! Har också den där snyggingen :-)

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har sett den på din blogg. Den klär dig verkligen!!
   Kram

   Radera
 7. Nu har jag också klickat hem den från rean, såg den på din blogg och tycker den är så vacker. Tveksamt om den kommer att passa eftersom jag är modell plus size. Men det är ju värt att prova eftersom priset var fantastiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia, hoppas den passar dig. De är ju något rymliga så vi får hoppas att det ska gå bra. Den är verkligen så fin och skön på. KRAM

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER