måndag 7 juli 2014

HULDA FRÅN YELLOW FERRY

Här kommet bilder på mitt senaste rea-fynd från Yellow Ferry, Hulda dress som är en variant av Helga dress. Denna beställdes nu när det är sån toppenrea på Yellow Ferrys hemsida. 600 kronor för denna fina klänning är ett fynd! Har sett att den fortfarande finns kvar i de flesta storlekar. Jag har gått ner en storlek till storlek S istället för M som jag brukar ha och det funkar fint.


Här på bilderna har jag flyttat upp bandet som var i midjan och satt den i halsringningen samt satt ett annat band i ryggen bak för att få fram lite midja. Vill man ha den löst och A-linjeformad skippar man bandet i ryggen.


Tycker den blev så snygg ihop med Odd Mollys fina kofta (som har några år på nacken).

Ryggen på denna kofta är en dröm.


Hoppas ni har haft en fin helg. Det har varit varmt och vi har haft det mysigt hemma hela familjen.
Mycket grillning och så fest.
Jag jobbar ett tag till men det har varit ok fram tills nu då vädret varit ganska dåligt men om det ska vara så här soligt och fint nu, då blir det värre....jobb ett tag till sen blir det ledighet med familjen.
Hoppas ni har det bra och att många av er får njuta av semestern.
Vi ses lite senare, ska försöka få ihop lite hudvårdstips, har ju testat en massa bra nya saker och så har det blivit lite REA-shopping som jag inte visat upp än :-)
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Så snyggt med fina koftan till.
  Jag har nu bestället bägge virkade klänningarna!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jättefin är du i Hulda, snyggt att sätta band i ryggen. Jag har den andra med ärmar på och gillar den skarpt har också S . Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 3. Idag har jag hämtat min Helgaklänning och den passade. Jag undrar hur du gjorde för att flytta upp bandet? Eller snarare hur du trädde i det igen?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER