måndag 28 juli 2014

EN DRÖMKLÄNNING SOM KAN BLI 20 OLIKA MODELLER

Jag älskar sen innan plagg som har fler användningsområden eller som enkelt kan förvandlas. Gillar tanken på att kunna anpassa plagg efter tillfället/stunden. Att kunna ha ett plagg på dagen och enkelt anpassa den till ett fint kvällsplagg. Denna klänning hittade jag av en tillfällighet via internet och jag ÄLSKAR den. Här kommer Ximena Valeros OMG-dress i rött som jag blivit förälskad i. Jag valde storlek L och den är perfekt.Detta är ingen klänning för den blyga eller för den med för stor byst för det är inte möjligt att ha en BH under denna, inte om det ska vara snyggt. Denna klänning är sexig och gjord av ett speciellt tyg med mycket tyngd.


Färgen är inte så där knallig utan mer djupröd i färgen. Tillverkad i polyester och spandex.


Hoppas ni gillar denna. Ha en fortsatt din sommar.
KRAM!!
4 kommentarer:

 1. Vilken stunning Marilyn Monroe-klänning!! Wow! Har du använt den mkt? Jag tror att denna klänning sitter bäst på en tjej m lite kurvor. Och vilken underbar röd färg! Läckert! Du är smokin hot! :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Jisses vad många varianter. Jag gillade färgen supermycket och hoppas du kommer att använda den ofta.
  kramar och ha en fortsatt skön semester

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jättesnygg klänning.... Vilka sajter kan man köpa de?

  SvaraRadera
 4. Å herregud vilken läcker skapelse ! En sån vill jag ha :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER