fredag 31 oktober 2014

TID FÖR VILA & HÖSTLOV

Jag vilar ut från jobbet och från bloggen, jag fokuserar och samlar kraft. Min kraft kommer från kärleken till mina två underbara döttrar som är min största bedrift, oavsett hur lång och ambitiös min CV ser ut så är den absolut bästa prestationen i mitt liv att jag lyckades födda och uppfostra dessa två underbara, kloka och starka flickor. En dag kommer de att bli starka, självständiga, intelligenta, ambitiösa och omtänksamma kvinnor. Min äldsta har redan bestämt sig och satt upp sitt mål, hon ska bli statsminister så det blir lite ordning och reda med landet :-) Lillan vet inte riktigt än, ena dan ska hon bli bebisläkare (menar barnläkare) och bergsklättare, nästa dag astronaut och sångerska :-) Just nu behöver jag samla kraft och fokus, hösten kommer att bli en utmaning men med rätt fokus kommer det bli bra.


Vackra Oleana koftan och Oleana bälte livar upp nu när höstmörkret kommit på allvar.

Vackra utsikten från sommarstället hjälper också till för att lyfta själen och humöret. Vilka sagolika solnedgångar jag får uppleva.


Balsam för själen och det sjuka är att dessa INTE är färg redigerade, jag har endast justerat skuggorna i dessa bilder.Hoppas ni har ett fantastisk höstlov/allhelgonahelg även om den snart är slut :-) Nu gäller det att njuta och varva ner inför en tuff höst. Ta hand om er.

KRAM!!
3 kommentarer:

 1. Åh så vacker du är i dina fina koftor och skärp! :) Väldigt vackra färger på dig! Och färgerna på himlen..., aaahh! Verkligen balsam för själen!
  Hoppas du inte sliter ihjäl dig på jobb och andra måsten, när vi vet att det är annat som är mycket mycket viktigare! Lättare sagt än gjort...
  Ta hand om dig hur som helst, fina du!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!
  Ta hand om Dina kära små...

  Ha de så gott,
  Sari

  SvaraRadera
 3. Så vackra färger! Och du klär verkligen i koftan, så fin. Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER