måndag 8 februari 2016

FANTASTASTISKA FILAR FRÅN FABBY

Det har varit en intensiv vecka (förra veckan) och därav min frånvaro. Mycket som händer och samtidigt en massa jag skulle vilja vissa er och tipsa om, men tiden räcker inte till. Jag har varit barnfri och makefri i några dagar när maken och Sessorna varit på en resa tillsammans, trodde jag skulle få en massa tid över men tiden har bara rusat iväg :-)


Dessa underbara filar fick jag tillfälle att testa på Daisy Beauty och de är mina absolut filar för tillfället. Nagelfilen är en fantastisk uppfinig, så snygg och smidig. De är tillverkade i glas men inkapslade så de inte går sönder. Perfekta att ha i handväskan och slipar på ett otroligt fint sätt. Dessa hittar på på Kicks, Åhlens och framförallt på Fabby.se och de kostar 159 kronor.Fotfilen är en klassisk fotfil fast i glas och det gäller att inte tappa den i golvet, den slipar min fötter betydligt mjukare och bättre än än t ex Scholls elektriska fotfil. Den är enkel att rengöra och den ger mig helt fantastisk sköna, mjuka fötter. Jag kan varmt rekommendera dessa filar. Du hittar samtliga modeller och mönster på Fabby.se 
Även fotfilen kostar 159 kronor men den är definitivt mer ömtålig, vilket är den enda nackdelen med denna som jag ser det.


Hoppas ni alla haft en fin helg!
Önskar er en fin start på denna vecka.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Tack fö tipset! Apropå fotfil-snart dags för fina vårfötter! Har du tips om hur du gör?

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER