måndag 8 februari 2016

LITE LYX I VARDAGEN - NY LV SOM FÖRGYLLER MIN VARDAG

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar vackra ting, hållbara, klassiska saker som mina Sessor kan få ärva en dag. Louis Vuitton gör fantastiska väskor och skinn accessoarer, vackra och hållbara ting som är värda att investera i.Här är ett av mina senaste investeringar en mindre plånbok eller en Louis Vuitton Empreinte Key Pouch som den heter :-) Perfekt att ha i en mindre väska, t ex i en clutch.

Denna använder jag som en mindre plånbok. Jag får plats med minst 8 kort, kontakter, mynt, kvitton  och lite till. Perfekt om man inte vill att plånboken ska fylla hela väskan :-)


Det bästa är att den dessutom går att fästa i väskan. En klar favorit som rymmer betydligt mer än man tror.

Önskar er alla en fin vecka, denna vecka blir full av prövningar....läkarbesök, operationer, krävande jobb....ja, ni förstår. Livet är full av prövningar och det är bara att bita ihop och ta sig an dem :-)

KRAM!!1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER