onsdag 10 februari 2016

UNDERBART MATT LÄPPSTIFT FRÅN UNE - ROUGE IDEAL

Ikväll ska jag tipsa om ett nytt läppstift från UNE som jag testat och som jag är otroligt glatt förvånad över. Den har en långvarig effekt och känns skön på läpparna. Den känns otroligt återfuktande och har väldigt mycket pigment. Den finns tyvärr bara i 4 olika röda nyanser vilket är synd för jag hade hoppats att de även kunde tagit fram några fler vardagsnyanser i brunt och rosa.


 Läppstiftet innehåller naturligt bivax, ceramidoljekomplex från olivolja med omega-9 samt kakaosmör. Ska kunna hålla i upp till 10 timmar och är även tänkt att återfukta i 10 timmar. 98% av de totala ingredienserna har naturligt ursprung, vilket känns bra.


Jag har testat både M07 och M08. M07 är mer åt det terrakotta hållet medan M08 är mera djupröd med en viss kall nyans.Överst ser ni M07 och längst ner på bilden M08Här ser ni först M07 och streck nummer 2 är M08.


Favortifärgen för egen del är M07 som är varmare och mer åt det röda terrakotta hållet.
Här ser M07


Jag har gjort ett streck på handen och för att ni ska se pigmenteringen och hållbarheten har jag sedan försökt att gnugga bort det med hushållspapper, ni ser hur väl den sitter fast jag gnuggat och försökt få bort det :-)
Priset ligger på 165 kronor och kan inhandlas hos bland annat Kicks, Åhlens, mfl.


Hoppas ni har en fin vecka, själv ska jag bara överleva denna vecka. 
Den här månaden är tung för min del. Är så trött på kyla och mörker efter denna långa vinter......nu vill jag att våren ska komma.

KRAM!!
*Inlägget innehåller pressprover men åsikterna är mina egna och kan inte köpas, ni kan läsa mer under min policy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER