måndag 29 februari 2016

FANTASTISK HUDVÅRD FRÅN BY TERRY - LIFTESSENCE SERIEN

Jag älskar hudvård och aktiv, effektiv hudvård som ger resultat är det enda som räknas hos mig. Jag köper inte för att det är ett visst märke, eller för att jag har deras kosmetikprodukter utan jag vill ha produkter som levererar. Jag har som många av er vet, använt asiatisk hudvård länge, t ex: Sensai, Shiseido, Mischa, etc. Hudvård är a och o för att vårda huden och hålla ålderstecken på avstånd. By Terry har länge varit ett favoritmärke för kosmetik men när jag testade deras hudvård för snart 2 år sen blev jag förälskad, älskar doften, konsistensen men framförallt resultatet jag får av by Terrys hudvård.Jag brukar handla mina by Terry produkter från Skincity, älskar paketen från Skincity med prover, väskor och alltid en liten söt Kokeshi-docka :-)Nu har by Terry precis lanserat en ny serie: Liftessence serien som ska vara en aktiv serie för mer mogen hy: från 40+ 
Jag ska nu testa dagkräm, nattkräm och ögonkräm från denna serie.
Jag hoppas verkligen att de håller samma höga standard och fantastiska effekt som min tidigare älsklingskräm från by Terry: Crème de Rose.


Serument Hydradiance Serum från by Terry älskar jag och denna har jag också som en favorit sen innan. Denna ger huden maximalt med fukt och ger fantastisk lyster även på vintern när kylan torkar ut huden som mest. Denna är säkert min tredje flaska och jag tycker den är dryg, skön på huden och ger verklig effekt på normal till torr hy (dock kanske inte tillräcklig för väldigt torr hy).

Nattkrämen Liftessence Night Cream har jag hunnit testa några kvällar och själva konsistensen och doften är LJUVLIG, fastän färgen är lite speciell :-)
Tyvärr kan jag inte säga något om de långvariga effekterna men jag vaknar med en mjuk och spänstig hy på morgonen vilket är ett gott betyg. Det ska bli väldigt spännande att se hur min hy tar emot denna och om det blir synliga effekter av att använda denna. Ni kan läsa mer om den HÄR.


 Den andra krämen som jag redan slängt mig över och testat är den nya ögonkrämen i serien, Liftessence Eye Cream som ska vara en räddare i nöden för trötta och åldrande ögon.
Så här beskrivs den på Skincitys hemsida:

Liftessence Eye Contour är en koncentrerad ögonkräm med lyxig aquakonsistens som verkar lyftande och uppstramande. Den minimerar kråksparkar och trötthetstecken. Kombinationen av Sallatspikblad, ringblomma och hästkastanj stimulerar mikrocirkulation och minskar mörka ringar och svullnader. Tonande aktiva ingredienser lugnar den tunna huden runt ögonpartiet samtidigt som de verkar skyddande och återställer hudens elasticitet och fasthet.


Konsistensen är ljuvlig på denna ögonkräm och den går snabbt in i den tunna huden runt ögonen men lämnar ögonområdet mjukt och återfuktad. Är verkligen imponerad redan efter två dagar. Känslan är ljuvlig och min concealer under ögonen sitter definitivt bättre nu när jag börjat använda denna.Jag har så otroligt mycket hudvård så det är sällan jag avslutar och köper om samma produkt men just by Terrys hudvård är en sådan favorit som jag köper om och om igen när de tar slut. Denna hudkräm som jag tyvärr tror har försvunnit ur by Terrys sortiment Crème de Rose är en sådan kräm som jag köpt minst tre burkar av (på raken).  Efter att ha saknat denna kräm under en ganska lång tid var jag så nyfiken på att testa dagkrämen i Liftessence serien. Denna har jag dock inte öppnat än då jag vill avluta min Charlotte Tilbury Magic Cream som är på upphällning, den kommer att ta slut inom en 10 dagar och då ska jag öppna den nya by Terry Liftessence Day Cream.
 


Så här har ni de produkter jag testar på min hy just nu :-)


Har ni testat by Terrys hudvård? Om inte är ni nyfikna på den?
Om ni gillar rosendoft och aktiv effektiv hudvård, då tycker jag ni ska testa denna :-)
Ha en fin kväll och hoppas ni har det bra.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Tack för inlägget! Jagg blir nyfiken produkterna. Ska läsa ditt inlägg mer ingående när vi kommer hem från sportlovet i Hemavan! Här är det fullt upp : )))

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER