söndag 28 februari 2016

LIVET EFTER - NU SKA JAG TIPSA OM FANTASTISK EKOLOGISK HUDVÅRD - INIKA

INIKA är ett fantastiskt makeupmärke från Australien, som inte kompromissar vare sig med påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna. Internationellt har INIKA vunnit mängder av utmärkelser och produkterna är till 100 % naturliga. Hälften av makeupprodukterna är organiskt certifierade och den andra hälften består till 100 % av rena mineraler. LÄS MER HÄR. Australien ligger verkligen i framkanten vad gäller ekologisk kosmetik av hög kvalité.Jag har fått chansen att testa en hel del produkter från INIKA och jag tänkte därför tipsa om några av mina favoriter.Jag har testat INIKAs läppstift och deras läppenna. Jag valde färgerna After Dark (läppstiftet) som är en underbar färg åt det terrakotta/bruna hållet med massor av pigment! Den sitter som berget! Fuktighetsgivande och vacker, långvarig färg. Ett ljuvligt läppstift. Läppennan har en härlig konsistens och ett mycket hållbart resultat. Jag hade dessa häromdagen och de höll sig på plats i åtminstone 6 timmar på läpparna trots 2 koppar kaffe. Efter lunch fick jag bättra på läppstiftet men då höll det tills jag kom hem på kvällen. 
Jag lovar återkomma med swatches och bilder på hur kombinationen ser ut på läpparna. Perfekt till våren. Ni hittar dem HÄR och HÄR.


Den här sötnosen INIKA Mineral Blush Pink Pinch (puff pot) är min absoluta favoritprodukt bland allt jag testat från INIKA! Detta rouge ser lite lustigt ut men vilken bra uppfinning detta är!! Den ger en perfekt naturlig rodnad på kinderna, förenklar appliceringen och sitter väldigt bra på kinderna. En favoritprodukt! Enkel att använda och ett fantastiskt resultat. Hållbarheten på mina kinder är ungefär 6-7 timmar. Priset på ca 280 kronor är prisvärt med tanke på kvalité och dryghet. 


Den byggs upp försiktigt och det är perfekt då man slipper vara rädd för att det ska bli för mycket. Jag brukar lägga två till tre lager och då blir det en fint och naturligt resultat på kinderna. Inget glitter alls i denna, bara naturlig rosighet. Älskar att denna makeup är ekologisk och 100% naturlig. Känns bra på huden och gör att man känner sig trygg när man använder det. Har till och med råkat somna med det på ansiktet några dagar nu när det varit så mycket på det personliga planet men min hy har inte tagit någon skada än.
Jag har även fått några teststorlekar på deras mineral puder, flytande foundation och setting pudret. Fick även testa deras borste.Setting powder är väldigt likt, typ bareminerals, variant så här kan jag inte säga att jag är imponerad. Bra pris på denna dock, den ligger på ca 250 kronor, vilket är OK då den är dryg.


Denna mineralfoundation i färgen Unity är ganska ljusbeige, motsvarar ungefär Barminerals Farily Light skulle jag säga. Tror egentligen nyansen Nurture hade passat min hy bättre. Den känns inte lika täckande som andra mineral foundations, trots att den enligt beskrivningen ska kunna täcka akne ärr, pigmenteringar mm. Detta mineralpuder fungerar perfekt ihop med INIKAS flytande foundation som också har en lättare täckning men mycket fukt, tillsammans ger de medeltäckning, mycket fukt och naturlig lyster. Ni hittar en mineral foundation guide HÄR. Har inte hunnit testa deras flytande foundation mer än vid två tillfällen och tyvärr ger den alldeles för lite täckning för att jag ska trivas helt i den. 

De produkter jag definitivt kan rekommendera från INIKA är läppstiftet, läppennan och den underbara rougen, dessa är jag verkligen imponerad av.

Hoppas ni har haft en fin helg. Själv tycker jag att vardagen börjar komma tillbaka och mina Sessor är ett oerhört stöd under denna svåra tid, liksom alla fina kommentarer som ni lämnat på bloggen, Facebook samt alla personliga sms och meddelande jag fått.
TACK till er alla, ni är underbara!!

KRAM!!

Inlägget innehåller pressprover och ni kan läsa min PR Policy HÄR, Åsikter är mina egna och kan inte köpas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER