måndag 1 februari 2016

BÄSTA BUDGET MASCARAN - L'OREAL FALSE LASH WINGS

Ikväll tänkte jag tipsa om min absoluta favoritmascara i det mer överkomliga segmentet: L'Oreals False Lash Wings i alla varianter och särkilt det senaste tillskottet som jag nu hunnit prova ett tag: False Lash Wings Sculpt. Detta senaste tillskott fick vi bloggare som är ett pressprov på Daisy Beauty Expo men de andra två är mina egna, sen innan, som jag köper om och om igen. Dessa och Dior Iconic Overcurl är absoluta måsten i min necessär. Nu när jag äntligen lyckats få lite tjockare ögonfransar, tack vare Magic Lashes serumet  (från Dr Temt), kan jag verkligen uppskatta effekten av en riktigt bra mascara.


Samtliga tre ger extremt fina separerade, svarta, voluminösa fransar. Borstarna hjälper på olika sätt att böja och få total kontroll över fransarna och få precis den volym och längd man vill ha beroende på hur många lager man orkar lägga :-)


Samtliga tre är gummiborstar med lite udda utseende. Taggarna är dock ganska mjuka kan jag tycka, de har aldrig irriterat mina ögon. Formulan är precis lagom trög, vilket gör att de inte kladdar ner allt och dessutom håller det sig på plats hela dagen. Borstarna fördelar, precis lagom mängs mascara och separerar fransarna samtidigt. Den ger mest volym (den röda framförallt) men jag tycker de även ger lite extra längd (den silvriga ursprungliga). Det nya tillskottet i familjen heter Sculpt och den ger större kontroll, snabb volym och perfekt svärta. Däremot ger den inte lika mycket böj men definitivt lite extra längd, den blir lite av en kombo av den ursprungliga varianten och av Intenza.
Det tar ett tag att lära sig använda borsten men när man öva några gånger tycker jag denna är underbar.


Här ser ni den ursprungliga borsten och denna är den som ger mest längd av dessa tre varianter och den som också ger en fin böj. Denna kommer jag alltid att älska.


Detta är den nya borsten (på False Lash Wings Sculpt), den ger perfekt lagom mängd mascara och ögonblicklig volym. Den är enkel att bygga upp och sitter som berget men är samtidigt enkel att ta bort på kväll. Denna kommer att bli en ny favorit i False Lash Wings familjen:-)Här fick jag tyvärr en lite suddig bild på False Lash Wings Intenza borsten som är den ultimata volym mascaran som dessutom gör det enkelt att få till en fin böjd ögonfrans. Denna är en favorit som jag haft sen den lanserades 2013 (ja, alltså inte just detta exemplar men ni förstår ;-)

Jag kan varmt rekommendera er att testa någon av dessa om ni inte redan testat dessa :-)
Ha en fin kväll så ses vi snart igen :-)

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Jag ÄLSKAR False Lash Wings Sculpt! Använder den varje dag nu sedan vi fick den på Daisy Beauty Expo.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER