fredag 20 juni 2014

GLAD MIDSOMMAR ÖNSKAR JAG ER ALLA!!

Här blir det en lugn sådan med familjen hemmavid, inga resor utan bara härlig kvalitetstid med de man älskar mest i hela världen. Jag har köpt en ny kamera från Canon som ska följa med och föreviga denna midsommar. Nya kameran är en Canon EOS 600D som jag fick till ett bra pris då det var ett visningsex och den sista de hade av den modellen. Jag tänkte därför bjuda på lite bilden från trädgården tagna med nya kameran. Så snart jag hunnit ska jag även försöka fotografera min dagens ;-)


Dessa rosor som tar andan ur mig, en sån fullständig perfektion och skönhet.


Min vackra pion, som jag längtar efter varje år, får alltid bara en till två knoppar och jag längtar varje år efter dessa. 


En liten kastanj som slagit rot i vår utekruka som någon av Sessorna lagt där och som får planteras i trädgården. Livet är envist och vackert och nu ska vi alla passa på att njuta av denna dag!
Jag skickar en varm kram till er alla och hoppas ni får av magisk dag.

KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Härliga bilder från din trädgård.
  Rosor är underbart liksom pioner.
  Tyvärr regn till och från hos mig i norr.......tur vi håller oss i stan.
  Trevlig helg önskar Titti
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh ljuvliga bilder! Hoppas ni hade en fin dag, kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER