måndag 30 juni 2014

DÅ KÖR VI REA PÅ BLOPPISEN!! 20% RABATT PÅ ALLT!!

Eftersom det är REA-tider så får jag anpassa mig och då hänger jag på och ger YTTERLIGARE 20% på mina redan nedsatta Bloppispriser. Dessa 20% dras av när ni bestämt vilka plagg ni vill ha och mailat mig. Priserna som står nu kan ni med andra ord helt enkelt DRA BORT 20% på så får ni fram priserna som gäller :-) NU kan ni fynda underbart fina saker med upp till 80% rabatt på nypriset. Skynda fynda och först till kvarn gäller, vill man ha fler plagg då har man förtur på de plagg man vill ha. Köper man tre plagg eller mer (för minst 1.200 kr), bjuder jag dessutom på spårbar frakt. IN OCH KIKA!!


Inga av era kommentarer publiceras så ni kan lugnt lämna eran mailaadress i dessa så mailar jag er med mina kontouppgifter. KLICKA på BILDEN så kommer ni till bloppisen och där står även all info kring hur ni handlar av mig.
Hoppas ni hittar något ni gillar :-)
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER