tisdag 24 juni 2014

CARPE DIEM

Idag har jag fångat dagen, kanske inte dagen men en stund, exakt 15 min i Kungsträdgården. Jag var tvungen att åka in till City och fotografera skönheten i de vackra rabatterna vid Operakällaren. Direkt efter det rusade jag på bussen och tillbaka till jobbet och ständiga möten. De 15 minuter jag tog mig, fyllda av skönhet fyllde mig med tillräcklig energi för att ta mig igenom en stressig dag.
Dagens somriga klädsel (ja man får ju försöka känna sig somrig trots vädert…) kommer från Dagmar och Odd Molly, gillar mixen.

Det vackra färglada armbandet har mina Sessor tillverkat och jag bär dessa fina armband med stolthet. Måste därför få tipsa om Rainbow Loom som mina Sessor bara älskar och som bidragit till många fina armband och till flödande kreativitet här hemma :-) Finns även att köpa på t ex Panduro.
Hoppas ni har en bra vecka och ni har semester eller att ni i varje fall snart har semester :-)
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Fina bilder! Hur är dagmars kofta i storlek? Önskar dig en fortsatt fin vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bettina, Jag tycker den är normal i storlek. Jag har M på min.
   Ha en fin vecka du också!

   Radera
 2. Så fin du är och bra att ta sig tid att njuta och tanka energi.
  kramar och ha en fin onsdag!
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Härligt att läsa på din blogg om livet just nu och alla fina växter och blommor som du brukar visa.
   Ha en fin sommar!
   KRAM!!

   Radera
 3. Vilken mysig utflykt på lunchen! Förstår precis vad du menar med att fånga stunden...fina bilder tog du också.
  Gillar verkligen din ljusa kombination, den skira blusen och Dagmar koftan till. Har den i svart men känner att jag måste hitta fler färger. Har du sett den på rea någonstans? KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linaplina, Tack, gillar just denna vita kofta extra mycket. Jag har tyvärr inte sett just denna på REA man kan hända att den finns t ex på NK:s rea.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER