onsdag 11 juni 2014

VACKRASTE INREDNINGSDETALJEN - EN OLEANA PLÄD

Idag tänkte jag visa lite inredningsbilder, något jag sällan gör då jag inte gärna visar upp mitt hem på bloggen. Idag kan jag dock inte låta bli att visa inredningsbilder, jag har nämligen köpt denna vackra pläd från Oleana & Friends i Stockholm (som för övrigt har en fin REA just nu i sin butik) och passade på att ta bilder på denna vackra pläd. Den kan verkligen lysa upp ett rum och är en fantastisk detalj i soffan.Priset ligger på samma nivå som en Oleana kofta, dvs kring 2.700 kr och det är ett fantastisk hantverk som håller i generationer. Tycker den är ett litet konstverk. Perfekt gåva (om man går ihop några stycken) till olika högtider som dopgåva, examen eller bröllopspresent. 
Visst är den vacker! Hoppas ni har en fin kväll. Idag har det varit fullt upp med skolavslutningar och avtackningar av fröknar. Så vackert det var och varje gång jag är med på dessa skolavslutningar blir jag lika rörd och nostalgisk.

KRAM!!
2 kommentarer:

  1. Tusen tack för det fina tipset! Underbar, superbra present att gå i hop på!
    Svar: Fotade med mitt 50mm objektiv
    stor kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Väntar med spänning på din bloppis :)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER