torsdag 19 juni 2014

SÅLD!! KAMERA FRÅN CANON, EOS 1100D TILL SALU OM INTRESSE FINNS!!!

Jag älskar att fotografera och har testat en rad kameror under åren med bloggen från att ha börjat med mobilen till att använda kompaktkameror och nu till digitala systemkameror. Jag "ärvde" min Canon kamera från en bloggare, fina Life´s Silverlining och blev störtförälskad. Den har några år på nacken, ca 2,5-3 år skulle jag tro men den fungerar alldeles utmärkt, har aldrig krånglat och är i bra begagnat skick. Kameran är en Canon 1100D och ett standardobjektiv 18-55mm medföljer liksom laddare och de tillbehör som följde med när jag fick den. Det är en perfekt kamera för nybörjare som vill testa att fotografera med en digital systemkamera som är enkel och smidig. Denna modell finns fortfarande i butik och säljs för ca 3.000-4.500 kronor i Sverige. Jag säljer den för XXXX om någon skulle vara intresserad av denna då jag köpt en ny kamera från Canon. Jag säljer helst till någon i Stockholm med omnejd som kan möta upp, vill gärna slippa skicka iväg denna med posten.  SÅLD TILL LENA


Här hittar ni en länk med beskrivning av denna.

Canon EOS 1100D 
Avancerad, kompakt och prisvärd: ta steget in i DSLR-fotografering, en värld som blir tillgänglig med Canon EOS 1100D.

Fördelar • Enastående bildkvalitet på 12 megapixels
 • Funktionsguide på skärmen
 • Kreativt autoläge och Basic+
 • Videoinspelning i HD
 • ISO-känslighet 100-6400
 • Bred mätyta med 9-punkters AF-system
 • 63-zons iFCL-exponeringsmätning
 • 6,8 cm (2,7”), 230 000-punkters skärm
 • Kompatibel med alla EF- och EF-S-objektiv
 • OBS! Denna har en inbyggd blixt vilket är en stor fördel!! 

  Här ser ni det som medföljer och jag kan även slänga med en kameraväska om ni skulle vilja ha en sådan, gammal och begagnad men den fyller sin funktion :-)
  Lämna en kommentar med eran mailadress så kontaktar jag er.
  Hoppas någon vill ge denna fina kamera ett fint hem :-)
  Imorgon är det midsommar och det ska firas och jag ska försöka bjuda på årets midsommarklädsel och lite fina midsommarbilder :-)
  Ha en fin midsommar!!
  KRAM!!
  2 kommentarer:

  1. HEJ!

   Jag är intresserad av din kamera, men måste rådgöra med ett fotoproffs. Återkommer!
   MVH Maria

   SvaraRadera
  2. Jag har mailat dig men inte fått svar så om någon annan slår till är den deras. Återkom så snart du vet om du vill ha den.
   Ha en fortsatt bra midsommar!
   Shopaholic

   SvaraRadera

  <3 Tack snälla för din kommentar <3

  LinkWithin

  Related Posts with Thumbnails

  Annonser

  ANNONSER