lördag 28 juni 2014

KÄRLEK TILL SILKE OCH SÄRSKILT TILL HERMÈS…

Hermès är ett absolut kultmärke inom mode och jag liksom många andra har drömt om deras väskor och på senare tid har jag trillat ditt på deras sjalar, deras utsökta klassiska silkes sjalar på 90 X 90 cm. Det är klassiska, eviga modeaccessoarer som kan gå i arv och som aldrig går ur tiden. Jag tänkte därför visa hur man kan använda en Hermès scarf (eller vilken fyrkantig scarf som helst för den delen) och variera en enkel svart klänning. Jag har investerat i en svart scarf-ring som gör att jag kan knyta min scarf på många olika sätt. Hoppas ni gillar tipsen.


Denna vackra scarf från Hermès heter Brides de Gala Brodé, ursprungligen designad av Hugo Grygkar men moderniserad i detta årets utförande av Leila Menchari. Färgkombinationen i denna var det jag föll för och bestämde mig tidigt att den skulle bli min födelsedagspresent till mig själv i år, sagt och gjort. Att köpa en sådan här scarf är en investering men jag ser det som något som ska vårdas och som jag förhoppningsvis någon dag kan lämnas över till mina Sessor.


Här som skärp tillsammans med scarfringen som jag köpt HÄR.
Den lyfter och lyser upp en annars ganska trist svart klädsel.


Här nedan ska ni få se en rad olika sätt att knyta och bära denna vackra scarf.

Alla de olika sätten att knyta denna scarf hittar ni HÄR, en bra plats om ni vill ha lite inspiration. Titta särskilt på hennes TUTORIALS som finns i högermenyn. 
Som ni märker är inte just Odd Molly särskilt intressant, särskilt inte de nya plaggen och de nya kollektionerna. Har kastat ett öga på dessa men inte fått något HA-begär efter något plagg så då kan få vara tycker jag. Just nu lägger jag hellre mina pengar på klassiska, högkvalitativa plagg som inte är säsongsbetondade.

Får se om jag hinner fotografera några dagens och ge er lite hudvårdstips lite senare.
Ha en fin helg!

KRAM!!3 kommentarer:

 1. Din scarf har underbara färger....tjusig.
  Jag har sålt min Hermés......den har bara legat i minst 25 år......förstår inte att jag köpte en med gevär på.....!!?
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så tidlöst vackert!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Själv är jag inte så förtjust i Hermés scarfarna, färgerna är otroligt vackra, men jag gillar inte mönsterna på dem. Din scarf har trots det jättehärliga färger! Tack för tipset om scarf-ring, hade ingen aning om att sådana fanns, tog mig genast till etsy för att hitta några roliga sådana. Nu har du räddat en kofta till mig också, den knäpps med en sådan ring, som gått sönder, och nu har jag tack vare dig hittat vad en sådan ring heter!!
  Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER