lördag 7 juni 2014

HÅRVÅRDSTIPS - LIVING PROOF & DAGENS

För ett tag sedan när jag läste en blogg (kommer inte ihåg vilken) läste jag om ett nytt hårvårdsmärke som hette Living Proof och jag blev nyfiken på den. En av finansiärerna och frontfigurerna är Jennifer Aniston och produkterna ska vara framtagna på ett helt annat sätt en traditionella hårvårdsprodukter. Ni kan läsa mer om produkterna och deras filosofi HÄR, ni kan även där se om det finns någon frissör nära er som har dessa. Jag hittade även denna video på Youtube:
Jag har nu testat dessa fyra produkter som är för frissigt hår och jag är väldigt nöjd med dessa. Shampoot är väldigt dryggt och känns inte uttorkande. Balsamet är dock den bästa produkten tycker jag. Den är ljuvligt skön och utredande. Håret blir mjukt och glansigt utan att tynga ner den. Den tar inte bort all frissighet men den gör att håret ser friskt och glansigt ut och den reder verkligen ut mitt långa lockiga hår. Balsamet kommer definitivt att vara en ständig produkt hos mig.
Leavi-in conditioner är perfekt när man hår ett trassligt och lockigt hår som mitt och mina Sessors hår. Den reder ut och vårdar håret. Håret känns dessutom fräsch i flera dagar utan att man behöver tvätta håret varje dag. Styling Cream är perfekt om man fönar eller lockar håret. Sen skyddar den håret och ger håret extra glans. Att produkterna dessutom doftar ljuvligt är bara ett plus :-)
Efter att ha testat dessa kommer jag nu att bygga på med deras spray och några stylingprodukter.
Har ni frissigt hår och vill testa något som känns vårdande och är drygt ska ni testat detta nya märke.
De har även produkter som vunnit utmärkelser för tunnare hår som behöver volym, så är ni nyfikna ska ni kika på detta märke.

Dagens Odd Molly blev denna fina Taradiddle dress, st 3 från äldre kollektioner.Underklänningen ni kan skymta är även den från Odd Molly, äldre kollektioner.

Utsläppt hår efter tvätt och styling med Living Proof hårprodukter.Hoppas ni har en fin dag, själv ska jag förberedda för lite drinkar och snittar med vänner.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER