onsdag 4 juni 2014

ODD MOLLY SS14 - PROVKOLLEKTIONSUTFÖRSÄLJNING

Det har varit intensivt, det är det för många av oss just nu med studentfester, examensfester, skolavslutningar, skoluppträdanden, dop, konfirmationer, födelsedagar, middagar, fester och bröllop. Det är mycket i dessa tider och allt ska hinnas med INNAN semestern och kommande ledighet :-) Jag har slitit som de flesta andra och försökt få ihop vardagen. Jag har dock hunnit med en tur till Odd Mollys provkollektionsutförsäljning för SS14 under min lunch igår. Jag hade turen att komma när de hade fått en laddning med nya varor som de precis skulle börja packa upp. Jag gjorde några riktigt fina kap som jag är väldigt nöjd med, tänkte visa några av dessa, om ni är nyfikna.


Myway pants i storlek 1 satt perfekt och fanns precis framför ögonen på mig så jag hade turen att kunna haffa dem, tyvärr är bilderna tagna på kvällen så skärpan och färgen är dassiga.


Så fina broderier på dessa, tänk att jag inte upptäckt dessa innan…..är så nöjd!Temptation Jacket lyckades jag haffa och den satt perfekt trots att det är en storlek 1 även den.
Visst var det fina fynd! Vet inte om jag hade köpt dessa för ordinariepris men till utförsäljningspriserna var det verkligen värt att testa dessa. Hoppas ni har en fin vecka, snart är det ledigt igen.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER