torsdag 28 januari 2016

ARTDECO - ETT UNDERBART MÄRKE

Idag ska jag tipsa om ett märke som jag själv använde för länge sedan då jag bodde nära en salong som hade detta fina märke i sitt sortiment. ArtDeco är ett tyskt märke som har fantastisk fin kosmetik av hög kvalité. På Daisy Beauty Expo fick vi tillfälle att testa och bekanta oss med detta fina märke (ännu en gång för min del). 


Titta bara på förpackningen för de fina ögonskuggorna som vi fick välja från en ögonskugge buffé :-)
Man kan få sin perfekta palett hur enkelt som helst. Man köper enstaka ögonskuggor som fastnar med hjälp av magneter i botten. Älskar detta system, miljömässig och ger fullständig frihet.Jag valde att sätta ihop en neutral palett, som är perfekt till vardags.
Älskar färgerna och hållbarheten hos dessa.


Här ser ni en swatch av paletten i skenet av glödlampor.


Här i dagsljus.Detta läppglans ger ganska lite med färg men desto mer fukt och glans. Känns otroligt skön på läpparna. Gillar man fuktgivande läppglans är denna perfekt.


Så här såg Mette Cosmetiques monter ut......som ett sagoland för Beauty nerdar :-)Från denna buffé kunde man plocka ögonskuggor till sin egen palett.
Helt underbart!!


Nu får vi hoppas att någon av de större varuhusen tar in ARTDECO i sitt sortiment snart så man kan  testa dessa och shoppa loss. I dagsläget kan man köpa dessa i utvalda hudvårdssalonger och online hos t ex ELEVEN.SE.
Har någon av er testat detta fina märke innan?

Ha en fin dag! Imorgon ska jag tipsa om min absoluta favorit bland budgetmascarorna.

KRAM!!
5 kommentarer:

 1. Ja har aldrig haft en bättre eyeliner någonsin. Särskilt deras flytande suverän.

  SvaraRadera
 2. Nämen, du är tillbaka!? Trodde du slutat så jag slutade kika in hos dig! Nu måste jag läsa dina inlägg som jag missat. Tack för att du är tillbaka i bloggvärden för dina läsvärda inlägg behövs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!!
   Ja, jag är tillbaka :-) prenumerera på bloglovin (finns en knapp på högermenyn så missar du aldrig mer min inlägg ;-) det känns roligt att vara tillbaka!
   Kram!!

   Radera
 3. Älskar paletten, så fin! Blev sugen på ett gloss också men minns inte nu vad de hette :P Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Linda!! Visst är den fin!! Älskar deras produkter, så fin kvalité.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER