söndag 25 december 2016

GOD JUL OCH MINA FAVORITFOUNDATION 2016

Hej alla fina läsare! Jag vill passa på att önska er alla en god och fridfull JUL!! Jag tänkte även starta en serie med inlägg som visar mina favoriter under 2016 inom olika kategorier (inom Beauty). Idag, juldagen till ära, ska jag starta med mina favoritfoundations under 2016. Jag kommer inte att gå särskilt mycket in i detalj på dessa eftersom ni kan hitta separata inlägg om ni söker på dessa foundation i bloggen :-) Så här kommer min lista över favoritbaser 2016.


Här har ni mina 5 favoritfoundations under 2016: från vänster by Terry Cover Expert, Surratt Surreal skin foundation wand, YSL Le Teint Encre de Peau, by Terry Terribly Densiliss och sist men inte minst Charlotte Tilbury Magic Foundation.


Först ut är denna storfavorit från Surratt, denna är min absoluta favorit sen jag köpte den i början på hösten.
Denna foundation är extremt exklusiv men den är värt sitt pris, alla dagar i veckan.
Jag kommer att skriva ett speciell inlägg om mina Surratt favoriter som ni sedan kan söka på i bloggen.
Denna foundation borste är magisk, på riktigt. Den döljer perfekt mina pigmenteringar, täcker till perfektion, torkar in på huden och blir halvmatt. Den sitter på hela dagen och blir bara mer naturlig desto längre in på dagen. Om ni har råd och vill testa en ny foundation 2017 så kan jag inte annat än rekommendera denna. Finns endast hos COW Parfumeri. Tyvärr tar vissa färger slut fort och sedan är den en lång väntan tills de tar slut. Denna får 5 av 5 stjärnor.Nummer två på min favoritlista är den magiska foundation från YSL, Le teint de encre peau,  som jag inte vet om den finns kvar i sortimentet. Hursomhelst är denna en gammal favorit som jag inte kan vara utan (har köpt på mig ett lager ;-)) Denna sitter hela dagen, är otroligt lätt på huden, blir halvmatt och täcker alla skavanker. En ljuvlig favorit.
Denna får också 4,75 av 5.
Trea på min foundationlista är denna dyra men ack så fina foundation från by Terry, Terribly Densiliss Foundation. Den är fuktiktgivande, vårdande, täcker till perfektion och sitter hela dagen. Denna är en sådan foundation som jag tar till inför viktiga möten :-)
Betyg 4,5 av 5.
Nummer 4:a på listan är en nyfunnen vän från Charlotte Tilbury, Magic Foundation. Denna är verkligen magisk på min hy och jag har den i tre olika nyanser som jag kombinerar på olika sätt beroende på säsong. Rekommderar den till mogen hy.
Betyg 4,5 av 5.Sist ut är denna foundation från by Terry Cover Expert har jag haft ett tag men fortfarande är den en favorit. Den ger perfekt täckning utan att bli kackig. Jag har en mogen hy och denna lägger sig inte i rynkor och känns dessutom återfuktande. Jag ger denna 4,5 av 5 stjärnor.

Nu önskar jag er alla en riktigt GOD JUL och så ses vi snart igen (om ni vill).

KRAM!!


2 kommentarer:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER