onsdag 28 december 2016

MISSA INTE 30% RABATT PÅ ACASIASHOP

Ikväll tänkte jag bara snabbt in och tipsa om att Acasia Hudvård har 30% rabatt på allt i sin butik med koden "mellandagsrea" och för er mina fina läsare har den koden förlängts så ni kan använda den i 2 dagar till!! Missa inte alla fina produkter från Dr Temt men framförallt de fantastiska ögonfransserum från Magic Lashes/Velvet Lashes och Mineralpudret Wonder Pearls som är FANTASTISKT!
Missa inte detta tillfället att fynda några av de finaste produkterna som jag testat.


'

Dessa två serum till fransarna har gjort underverk för mina fransar, jag hade rätt korta och glesa fransar innan jag började använda dessa och numera undrar folk om jag har lösögonfransar. Kan varmt rekommendera dessa två.


Ha en fin kväll!!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER