fredag 30 december 2016

MINA FAVORITPUDER UNDER 2016

Idag blir det ett inlägg om mina favoritpuder under 2016. Vissa har funnits länge i badrumsskåpet andra är relativt nya. By Terry, Charlotte Tilbury, Surratt & Palina är de jag tagit med.
Surratt, Diaphane Loose Powder är mitt nummer 1 puder sen jag testade det i höstas, makalöst fint puder men tyvärr är den svår att få tag i och det är väldigt liten mängd i burken. Annars finns det bara superlativ för denna. Den ger en fantastisk finish och ger intryck av att man är photoshopad IRL. Helt enkelt fantastisk.
Refillen kostar 250 kronor vilket jag tycker är ett väldigt bra pris trots allt för det man får och den är dryg. Finns att få tag i hos COW Parfymeri (enda stället i Norden som har Surratt), tyvärr har det varit en hel del leveransförseningar med dessa produkter vilket gör att de ofta är slut.

Palina är ett märke som jag upptäckte när det var ekologisk kosmetik vecka i Stockholm och som gör underbara mineralprodukter. Detta puder: High Definition Powder är verkligen magisk och ger ett fantastiskt resultat som håller sminket på plats och som ger en ljuvlig finish på huden. Den kostar ca 400 kronor och finns på Palinas egen hemsida. Håller huden matt hela dagen och ger verkligen en fin yta.Charlotte Tilburys Airbrush Flawless Finish är magisk, den ger ett naturlig matt resultat, håller sminket på plats och gör porer och fina linjer mindre framträdande. Denna har jag använt i mer än 6 månader och det fortfarande mycket kvar. Jag älskar denna och kommer nog alltid att ha den i mitt badrumsskåp. 
Sist ut är en gammal klassiker: by Terry Hyaluronic Hydra-Powder som jag haft sen den kom och som alltid håller vad den lovar. Älskar detta puder som jag använder mest på hösten och vintern. Den mattar ner, låser in fuktigheten i ansiktet och håller sminket på plats. Den gör porer och fina linjer mindre synliga vilket också är ett stort plus, ett av de första puder att göra detta.


Vad säger ni, gillar ni dessa inlägg? Har ni testat några av dessa produkter? Har ni några andra favoriter?
Önskar er alla en fin fortsättning, snart är det dags för nyår.....tiden verkligen rinner iväg.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER