torsdag 29 december 2016

MINA FAVORITER 2016 - HUDVÅRD

Idag är det dags för mina favoriter inom hudvård under 2016. Här är det fortfarande vissa favoritmärken som ni känner igen som återkommer. Jag är extremt kräsen och använder bara effektiva hudvårdsprodukter som gärna får kosta bara de ger effekt.


Mitt favoritserum kommer från Timeless och kostar 25 USD (dvs ca 250 kr) och är ett av de bästa C-vitamin serum som finns och till en liten peng, nattkräm från Daniele de Winter, CT Magic Cream, CT Magic Eye Rescue, Dr Temt Skincare Intensive Lifting Massage Mask och sist men inte minst Dr Temt Expert Eye Treatment (Combinal).


I mitten, den stora guldiga burken, är min absoluta favoritdagkräm. Denna är min tredje burk av Charlotte Tilburys Magic Cream. Det är den ultimata dagkrämen men en viss mått av solskydd men framförallt så plumpar den upp huden och är den perfekta basen för sminkning. Vet att många ifrågasätter denna dyra ansiktskräm men jag personligen med en 45+ mogen, blandhy älskar denna.
Charlotte Tilburys Magic Eye Rescue är en ljuvlig och vårdande ögonkräm som är perfekt på kvällen då den känns lyxigt fuktgivande och den mjukar upp det ömtåliga området kring ögonen. Detta är en väldigt bra ögonkräm och jag är redan inne på min andra burk av denna. Brevid ser ni den lilla lila burken som innehåller Dr Temts ögonkräm Expert Eye Treatment och denna är perfekt på morgonen då den tar ner svullna ögon och dämpar mörka ringar, bra pris är det också (ca 445 kr).Min dyrgrip på kvällarna är denna nattkräm från Daniele de Winter Monaco, Clair de Lune som ger en ljuvlig känsla, vårdan min hy och gör att min hy definitivt håller sig ung och fräsch trots ett stressigt elverna med alldeles för lite sömn.


Denna ljuvliga mask: TOX Skincare Intensive Lifting Massage Mask (som man kan lämna kvar på huden) brukar jag lägga 1 -2 gånger i veckan på kvällen istället för min nattkräm. Den plumpar upp huden och gör den mjuk och skön.
Bästa nattkrämen om ni frågar mig (från Acasia Hudvård).


Detta serum från Timeless 20% C+E+Ferulic Acid Serum beställer jag direkt från USA (trots hög frakt). Den är en väldig prisvärd och effektiv serum som jag använt under ca 2 års tid och som jag varit väldigt nöjd med. Kan rekommendera er att testa denna om ni är nyfikna.

Det var mina favoriter under 2016 vad gäller hudvård. Gillar ni denna typ av inlägg?
Hoppas ni har det bra och att ni får ha lite julledigt, själv arbetar jag för fullt.

KRAM!!2 kommentarer:

 1. Tycker definitivt om denna typ av inlägg och särskilt när det känns som om det inte som i många andra bloggar är ett "köpt" inlägg! Tummen upp för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara! Härligt att höra :-)
   Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER