lördag 31 december 2016

UPPTÄCKT EN NY FAVORIT BLAND MAC FOUNDATIONS

Innan jag fortsätter med min serie där jag samlar ihop mina favoritprodukter i olika kategorier för året som gått tänkte jag tipsa om en för mig ny bekantskap, nämligen Macs nya Waterweight foundation med spf 30. Denna foundation ger en naturlig medium täckning som ser ut som din hy fast mycket snyggare. Mina porer ser mindre synliga ut med denna på och man får en fin lyster med denna. Huden ser helt enkelt yngre och friskare ut med denna foundation. Jag har börjat att alltmer gå ifrån de alltför täckande foundations för att gå över mer och mer till mediumtäckande baser med naturlig finish.


Jag köpte dessa i NC25 och NC30 så jag kan blanda till min perfekta nyans. I veckan har MAC haft 20% rabatt på hela sortiment så så passade jag på att köpa en nyans till (hade NC30 sen innan).

Konsistensen är som en serum foundation, väldigt vattnig och lätt i konsistensen. Några få droppar räcker länge då den täcker bra. Flaskan innehåller en pimpet som man använder till att ta upp denna foundation med. Definitivt medium täckning kan den byggas upp till.Eftersom jag inte har någon swatch på dessa foundations tänkte jag bjuda på en video från en ärlig och mogen kvinna vars recensioner jag gillar på Youtube: Tati.Önskar er en riktigt fin avslutning på 2016 och jag ska försöka lägga upp ett inlägg med de produkter som ska användas till kvällens sminkning.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER