onsdag 28 december 2016

MINA FAVORITER BLAND BRONZER & HIGHLIGHTERS 2016

Idag kör vi mina favoriter vad gäller bronzer och highlighter 2016. Det här är de produkterna jag ständigt sträcker mig efter och använder mer eller mindre dagligen. Jag skulle aldrig gå hemifrån utan min favorit bronzer och highlighter. De ger värme, contouring och lyster till ansiktet, vem vill vara utan det?Här har vi mina favoriter. De som överlevt hårda tester. Vad gäller bronzer/contouring har jag valt ut By Terry paletten från i somras, Charlotte Tilburys Filmstar Bronze & Glow, Charlotte Tilbury Beach Stick Ibiza samt Too Faced Chocolate Soleil (i provstorlek). Bland highlighters har jag plockat ut, CT Filmstar Bronze & Glow, Estée Lauder Bronze Goddess, Becca samt The Balm Mary-Lou Manizer.Ni ser direkt vilken bronzer och highlight som är min mest använda eller hur? CT Filmstar Bronze & Glow (som jag haft minst 8 mån och använt dagligen nästan utan att den tagit slut helt), sedan kommer Too Faced, sedan by Terry från Sun Cruise summer collection 2016 och sist CT Beach Stick som är en krämbronzer som är bäst på sommaren.


Från vänster The Balm Mary-Lou Manizer, Becca Shimmering Skin Perfector i Moonstone och sist men inte minst Estée Lauder Bronze Goddess. Samtliga dessa inkl highlightern från CT Filmstar Bronze & Glow är mina favoriter. Jag använder de varje vecka och de är ljuvliga vilken som. CT's highlighter är den mest diskreta som ger ett intryck av inre glöd, sedan Estée Lauders och den som har mest är så klart Becca´s (där pratar vi disco).Vilka favoriter har ni bland bronzer och highlighters? Några av dessa som ni testat och gillat?
Önskar er alla en fin fortsättning och hoppas ni alla har det bra.
I mitten på Januari 2017 kommer jag att gå på Daisy Beauty Mässan och det ska bli kul att ta mer er ditt, hoppas ni vill följa med :-)

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER