lördag 31 december 2016

GOTT NYTT ÅR - NYÅRSKVÄLL OCH MIN SMINKNING

Hej alla ni fina läsare som fortfarande tittar in här. Jag är så glad för er alla och för era kommentarer.
Ikväll är det nyårsafton och i år har vi fest hemma på hos oss, bara vi familjen :-) Vi har ballonger, tre-rätters middag, champagne, fyrverkerier, ja....allt som behövs för en lyckad kväll :-)
Jag sitter i köket och bloggar och Sessorna gör sig iordning. De springer omkring huset och fyller det med skratt och glädje. Jag är otroligt lycklig lottad som har mina Sessor. Maken fixar med fyrverkerier och säkrar det tekniska :-) Huvudrätten Hälleflundra i Sauterne sås kommer bli kvällens höjdpunkt :-) 


Fint ska det vara på nyår! Laura Mercier Highlighter/ögonskuggor i ett, foundation från Surratt, ögonfransböjare från Surratt, eyeliner från Charlotte Tilbury ("CT"), Ögonbrynsfärg från Urban Decay, Contouring & Highlighter från CT, penslar från CT, rouge från MAC och läppstift från by Terry.


Det här rouget från Mac är det absolut snyggaste och mest pigmenterade jag testat från Mac.
Sweet Vision Magic Dust Powder är verkligen magisk.
Mina favoritmascaror är dessa två, den ena från Too Faced "Better than sex mascara" & YSL Shocking mascara. Dessa ger massor av volym och bra med längd. Har haft denna kombo i snart 3 månader och kan inte tänka mig att ändra på ett vinnande koncept :-)


CT Rock 'N' Kohl eye pencil är perfekt att ha som eyeliner. Den håller sig hela kvällen och ger ett mjukt, smokey intryck. Min är i Barbarella Brown. 


Bästa foundation från Surratt i nyanserna 5 och 6 Surreal Skin Foundation Wand. Kommer att hålla mig snygg hela kvällen :-)


Bästa contouring/highlighter kombon kommer givetvis från CT: Filmstar Bonze & Glow. Denna har jag redan köpt en reserv av som sitter och väntar, kunde inte tänka mig att riskera att vara utan denna. Helt magisk och jag har använt min non-stop i ca 7,5 månader, så länge håller min.

Charlotte Tilburys borstar är magiska och jag är så glad jag slog till på dessa. Rouge borste samt tre ögonborstar som är de man behöver om man ska kunna lägga en snygg ögon make-up. Imorgon ska jag försöka visa upp min ögonsminkning (när det är bättre ljus).NU VILL JAG BARA ÖNSKA ER ALLA ETT FANTASTISK NYTT ÅR FYLLT AV NYA MÖJLIGHETER OCH DRÖMMAR.

KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Hoppas ni fick en fin Nyårsafton.
  Vi firade i lilla huset i Thailand.
  Önskar dig ett bra 2017.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Titti!
   Detsamma Gott Nytt År till dig också! Hoppas ni har det fint i Thailand :-)
   Kram!!

   Radera
 2. Tack detsamma & tack för ännu ett givande & inspirerande inlägg!

  SvaraRadera
 3. Glömde: Hälsningar från Maria i Boden : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma fina Maria! Hoppas du får ett fint 2017!!

   Radera
 4. Åh vilken härlig uppställning inför nyårsafton! Jag står på väntelista på COW på Surratt ögonfransböjare, min Shiseido är bra men är så nyfiken! Det blir jag onekligen på din välanvända CT-duo som nästan är slut!
  Hoppas du får ett fantastiskt ännu bättre 2017! Massa kramar! ❤️

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER