tisdag 27 december 2016

BÄSTA ÖGONSKUGGSPALETTER 2016

Idag ska jag presentera mina favoritögonskuggspaletter för 2016. Det är några favoritmärken som jag har, ni kommer att se vilka :-) Dessa har jag valt utifrån pigment, hållbarhet och färger. Mina favoriter är samtliga väldigt pigmenterade ögonskuggor som håller länge, jag har inte tid eller möjlighet att fixa till mina ögon när jag väl lämnat hemmet på morgonen.


Här ser ni mina favoritmärken: Kat von D, Urban Decay, Makeup Geek, Charlotte Tilbury & Tom Ford.


Här ser ni mina favoriter från CT (Charlotte Tilbury) tre paletter som är mina favoriter och som jag använder minst en gång i veckan är dessa: The Legendary Muse, the Dolce Vita och Instant look in a palette. 


Enda minuset är priset och storleken på dessa. Pigmenten är ljuvliga och särskilt the Dolce vita paletten är min absoluta Go-To palett när jag vill vara snygg och inte orkar fundera på morgonen.


Ni ser, instruktioner finns på baksidan så man enkelt kan få till en snygg sminkning.


Denna, Instant look in a palette, har jag alltid med mig när jag reser. Här har man ögonskuggor, contouring och rouge i ett. Perfekt om ni frågar mig. Bronzern (4) och Highlightern (7) är de som finns i Filmstar Bronze & Glow (CT´s bästsäljare). Detta är en limited edition palett och just nu finns den ute på nytt om ni är intresserade av den. 
TOM FORD - RULES! Jag måste erkänna att jag in i det sista försökt motstå frestelsen och INTE testa Tom Fords produkter.....tyvärr misslyckades jag med detta. Dessa ögonskuggor är bland det bästa jag någonsin testat.


Här ser ni min tre olika paletter från Tom Ford. Samtliga dessa är fantastiska. Det är mycket innehåll i dessa och de håller länge så har man råd är dessa värda att satsa på.Palett No 1 Cocoa Mirage


Palett No 1 Golden Mink 


Palett No 4 HoneyMoon
Urban Decay Naked 1 och Ultimate Basics är två ljuvliga paletter som har ljuvliga pigment och färger. Har man dessa två paletter behöver man egentligen inga fler......även om man alltid som kvinna vill ha fler ;-)


 Makeup Geek har de absolut finaste budget ögonskuggor ever! Underbara färger, fina pigment och lång hållbarhet. Klockrena helt enkelt. Kosta mellan 70-100 kr styck (om man köper de i Europa) men kostar nästa hälften i USA.
Kat Von D, Shade + Light palett är helt enkelt den bästa matta paletten som finns. Denna älskar jag och jag använder denna minst en gång i veckan. Kan varmt rekommendera denna om man gillar matta ögonskuggor. Perfekt till vardags!
Här var mina favoriter, har ni testa några av dessa och håller ni i så fall med?
Önskar en alla en fin julledighet.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER