torsdag 24 februari 2011

ODD MOLLY CANNA CARDI + OXXO KLOCKA

Kära bloggisar, idag tänkte jag visa upp min fina Canna Cardi i powder som redan figurerat i en hel del bloggar. Här har jag matchat ihop den med vackra Dareme tank i Apricot (denna har jag gått upp en storlek i (dvs till storlek 3, för att få den längre och lite rymligare även om storlek 2 även den passade bra på). Koftan är storlek 2 och sitter precis som den ska, normal i storlek. Båda dessa fina plagg har jag inhandlat på plats på MATHILDE i Stockholm som har i särklass bäst och störst utbud av Odd Molly. Dessutom är tjejerna otroligt trevliga och serviceminded.
Visst är det ljuvligt vackra plagg? Är så nöjd över denna kombo.


Sen tänkte jag tipsa er om denna snygga klocka från OXXO så jag fått hem från fina Anna på Country Dreams. De har 25% rabatt på denna klocka för tillfället. Gedigen och snygg men lagom mycket bling.
Hoppas ni har en skön kväll.....imorgon är det fredag och det ska bli SÅÅÅÅÅÅ skönt.
Vi ses då!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Mycket fin kombination och vilken härlig klocka!!

  Blev det någon röd Canna för dig? Jag fick hem min idag men blev faktiskt lite besviken på den röda färgen, den gick nästan åt rost-orange, inte alls som produktbilden. Jag chansade och tog stl 3, den sitter perfekt.

  Jag messar dig så du får mitt nummer :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Wow, elegant! Nu vill jag också ha denna fina kofta...ps tips, Kappahl har fått in otroligt fina v-ringade tunikor m volanger och olika spetsar, resår i midjan/ under byst för bästa passform
  - ser onekligen mycket dyrare ut än sina 349:-.pröva, har en känsla att dessa kan vara din stil! Finns i någon annan färg än vit också.

  SvaraRadera
 3. HUR fint som helst sitter koftan på dig!

  Visst är OXXO-klockorna fina!

  Ha en härlig helg bästa du!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Linnet är verkligen ljuvligt och passar så fint under koftan - och på dig!
  Klockan var ju ett riktigt fynd - har tittat på en liknande från Guess för dryga 2000 men nu blir det nog en OXXO istället
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Följer din blogg och blev inspirerad av ditt linne till Canna Cardigan, vad heter det och vart kan man köpa det?

  Tacksam för svar
  Mvh Carina

  SvaraRadera
 6. Hej Carina,
  Det är ett Odd Molly linne: Heter Dareme tank i färgen Apricot och jag har sett den på Mathilde i Stockholm (fysisk butik) och i Odd Mollys egen butik på Humlegårdsgatan. Har inte sett att någon internetbutik tagit in dessa sötnosar. Du kan ringa till båda dessa butiker, de skickar gärna med post även om det kostar lite.
  KRAM och lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER