lördag 12 februari 2011

LIVSFARLIGT MED 70% REA PÅ ODD MOLLYSAR.....

Ja, jag erkänner jag kan inte låta bli en bra REA, dvs en RIKTIGT BRA REA som Odd Mollysar till 70%. Jag var inne en på Odd Molly butiken i Stockholm när det var 70% REA och var bara tvunden att se om den vackra überdyra koftan fanns kvar för någon vecka sedan (Ja Linaplina, du vet hur svårt jag hade för att släppa den). Det var den och då bestämde jag mig för att slå till. BÄSTA KÖPET känns det som nu i efterhand. Kommer ALDRIG MER att frysa.....bara det är värt en helt del pengar.....fryser konstant.
Låt mig presentera: Alpaca Tassel long sweater, st 2
Det absolut varmaste och mjukaste man kan ha på sig....allldeles, alldeles underbar.


 
Ja, ni som känner mig vid det här laget vet att jag är allergisk mot fransar, hatar fransar. Ska de finnas på ett vackert plagg får de vara med i begränsad omfattning.

Spontant har jag hållit mig borta från denna vackra och användbara skapelse pga av fransarn, framförallt i huvan, nära ansiktet.

Ja, ni ser hur det ser ut om man mot förmodan skulle försöka sig på att använda den varma huvan.....JA, RASTA MAN. Praktiskt om man gillar den stilen, men kanske inte riktigt Odd Molly-holic.

Tada!! Problemen är löst. Jag har helt enkelt bara tagit bort fransarna, avrmsamt för hand och har samtliga sparade i en liten låda. de kan när som helst åka på igen men jag tror jag gillar koftan bättre så här....nu är det en Odd Molly-holic kofta/jacka.

Så vad säger ni? Visst blev den enklare att bära? Jo, jag vet att modellen inte var tänkt sådan, men jag tror inte på att bara köpa plagg utan att själv kunna anpassa dessa till ens egen stil och tycke. Allt som individualiserar mina plagg är jag positiv till ;-D
Ha en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej,
  Vilken trevlig blogg !
  Och vilken underbar kofta... tyckte den var jättesnygg när jag började titta på bilderna, men den blev helt super när du hade tagit bort fransarna !!

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggare utan fransarna !

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Koftan blev mycket snyggare utan fransar! Hälsningar Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER