lördag 26 februari 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - CANNA CARDI IGEN

Här kommer dagens outfit, vackra Canna Cardi i Vintage Rouge inköpt från fina Anna på Country Dreams. Älskar denna model, den absolut snyggaste av vårkoftor som kommit enligt min högst personliga tycke.


Ni ser den fina silvertråden som skymtar under....otroligt smakfullt.

Under har jag mitt fina Chrysalis linne (eller vad nu denna heter) i rouge.

Den här koftan är verkligen OTROLIGT användbar och otroligt snygg. Kan varmt rekommendera denna.
Nu ska det bli lite lördagsmys, melodifestival och lite Champagne för att fira makens framgångar på jobbet. Idag har vi dessutom varit på en underbar utställning med barnen och svärmor och haft otroligt mysigt.
Ha en skön lördag!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Åhh gillar färgen! Har bara sett den på OM bild innan så kul att se den in real life! Köpt Cannan i powder och rose och kan inte vänta tills jag kan ha dem...lite för frusen just nu så de får hänga i garderoben tills vårtemperaturerna anländer!
  Elle
  http://ellespinkbubble.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Färgen vintage rouge är underbar....den ( Canna cardigan) fick följa med mig hem till Norrland, inköpt på Mathilde.
  Hann med två besök på Mathilde o Odd-Mollybutiken, där blev det Dareme tank o skirt i ovan nämnda färg!!
  Nu är jag rustad inför kommande festligheter...
  Koftan ska jag ha till A-one-silk dress i Multi....fick bra smakråd i butiken!
  Titti

  SvaraRadera
 3. Cannan är ljuvlig! Jag måste nog ha fler än den i lite powder och sneglar ivrigt på din. Var i Odd Mollybutiken i dag och kom hem med påse men utan Canna :o)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag undrar ifall Du beställt något från Fit&Company i vår? Hur snab är leveransen därifrån? Tacksam för svar!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: NEJ, har inte beställt från AMY på Fitts & Company i vår. Kommer troligtvis INTE att beställa mer därifrån, någonsing igen. Gillar inte att bli lurad. Hon säljer saker hon inte har i lager, talar inte om det för den som köper och sedan när sakerna inte dykt upp efter en månad eller mer hittar hon på alla möjliga historier. Hon är tyvärr inte särslkilt pålitlig. Hadla hellre av DeepFling, Malin kan man lita på.
  KRAM och lycka till!

  SvaraRadera
 6. Den e så fin. Har själv en i indigo :-)

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Tack för svaret på min fråga om Odd leveransen från Fitts! Jag blev alldeles förskräckt av det Du skrev! Jag har beställt av henne i flera är och alltid fått det jag önskat . Jag har nu också in en bestälnning på vårens Odd Molly men har väntat nu ett tag på dem. Har även betalt dem. Tror Du nu att jag inte får något och att jag inte får pengarna tillbaka? Snälla, vad tror Du?

  En jättekram!

  SvaraRadera
 8. Hej Anonym: Har också handlat av AMY i en massa år innan detta hände i år. Jag fick pengarna tillbaka efter en massa mail, stå bara på dig så ska det nog gå bra annars får du hota med att du tänker sprida denna info på bloggarna så ska jag hjälpa dig publicera detta om det behövs.
  Det känns verkligen trist att blivit så här med AMY.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Tack snälla för Ditt svar! Jag förstod att Odd leveransen till henne skulle komma nu denna vecka så jag väntar och ser vad som händer! Annars måste jag göra något åt saken!

  Tack ännu och kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER