fredag 25 februari 2011

ODD MOLLYS SISTA VÅRSLÄPP - SKIP A BEAT

Här kommer lite bilder på några av vårens sista släpp från Odd Molly. Jag hinner inte ange namn och nummer på alla plagg då jag har kort om tid men bilderna vill jag gärna bjuda på. Efter allt resande har jag gått upp ett antal kilo och numera är jag en normal storlek 2. Jag har provat samtliga plagg i storlek 2.
Skip a Beat Coat, i storlek 2.....helt ljuvlig!!!! VILL HA!!! Liten i storleken speciellt vid bysten. hade fått flytta knapparna något om den någon hamnar hos mig. Priset på 7.000 kronor avskräcker dock en hel del. Får hoppas på REA.Färgen, modellen, detaljerna.....jag älskar ALLT med denna kappa.

Kan inte någon snäll miljonär komma och sponsra mig ;-D

Sen provade jag denna söta kofta i storlek 2, även denna figurnära. Fin men baksidan var inte klockren, ledsen för att jag inte lyckades ta bilder på den. Priset var ganska häftigt på denna, 2.800 kronor har jag för mig.

Vackra detlajer dock,


En liten "Wild Card" var denna söta guldiga kofta i storlek 2 (även denna liten i storlek) med en överkomlig prislapp på ca 1.000 kronor.


Sen har vi jeansklänningen/tunikan i storlek 2. Även denna liten i bysten och snäv. Gick inte att knäppa samtliga knapper på mig. Fin men inget som skapar ha-begär hos mig.Det gör däremot denna kappa, skapar HA-begär alltså ;-D SÅÅÅÅÅÅ vacker. Verkligen SUPER EXTRA COAT som den heter. Hade den funnits i rött hade jag haft svårt att stå emot. Jag hade fåt klippa av mig håret och sälja det för denna kappas skull men det hade det varit värt ;-D

Storlek 2 och denna är liiiiten och smal i ärmarna. Känns som krovskinn precis över överarmarna....inte skönt. Annars är den helt bedårande i sina detaljer. Kan nästan användas som en klänning så tunn och fin i fallet som den är.Ja, det var allt för mig. Nu blir det fredagsmys med familjen. Ha en underbar fredag!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. TACK för provbilder av flera veckra plagg. Skip a Beat Coat i rött blir min på rean om den finns kvar :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag råkade komma in i OM-butiken under din provning och fick se dig i den urläckra röda kappan, snyggaste snyggt på dig! Förstår ha-begäret, men allt klär en skönhet, du är så fin i allt du visar.
  Själv kom jag ut från butiken med två påsar som gjorde mig riktigt nöjd.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för fin provning - perfekt för mig som är för lat för att prova ordentligt själv ;) Skip a beat i powder SKA jag ha på rean haha - den känns helt klockren men man vet ju aldrig hur det blir när man provar. Du är urtjusig i den röda.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Sååå mkt snyggt! Blir sjuk! Vi får köpa oss en varsin Trisslott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Nu är jag nog en sådan begriper. Det är möjligt att Skip a Beat Coat är fin i verkligheten, men jag tyckte faktiskt den var riktigt ful på bilderna. Jag tycker den ser ut som en gammal sliten morgonrock. Sladdrig och formlös. Den andra kappan däremot tyckte jag var riktigt fin. - Lina

  SvaraRadera
 6. Som INTE begriper skulle det stå i min kommentar. Nu blev det ju väldigt konstigt. -Lina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER