måndag 28 februari 2011

EFTERLYSNING!! ODD MOLLY VELOUR HOODIE

Idag är det en läsare som efterlyser en Odd Molly Velour Hoodie i Chalk i storlek 0 (Vet ej om det spelar roll från vilken säsong den kommer, dvs med eller utan fjäril i ryggen). Lämna i så fall en kommentar till LOTTA under detta inlägg, som letar efter just denna. Just denna bild är hämtad från Nelly.com som har denna Hoodie i storlek S-L har jag för mig (till ordonarie pris).Bilder är lånade från Nelly.com som har denna i sitt sortiment.
Tack på förhand och vi ses lite senare idag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Åhlens city, Stockholm, hade flera 0:or i chalk på rean. Jag såg dem förra helgen, det hängde ca 5-7 stycken där så någon borde finnas kvar. Lycka till!
  Hälsningar/C.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack för infon! Jag var där igår och kollade men det fanns kvar 1 st i storlek 2. Det var även den modellen som har en plommonfärgad rosett bak i ryggen och den är jag inte intresserad utav.

  Hör gärna av er om det är någon som vill sälja en velour hoodie benvit i storlek 0! TACK! / Mvh Lotta

  SvaraRadera
 3. Efterlysning!

  Hej!

  Jag letar febrilt efter en långklänning från en tidigare OM- kollektion - Long Anglaise Dress (vet tyvärr inte numret). Färg spelar ingen roll - storlek 2 eller 3 (beroende på hur den sitter över bysten). Hoppas du kan hjälpa mig på din blogg (som jag för övrigt gillar starkt).

  Mvh
  Nina

  SvaraRadera
 4. Efterlysning!
  Hjälp mej! Jag vill ha en Odd Molly nummer 303 klänning rosa storlek 3 eller 4! Någon som vet?
  Den är så underbart vacker i den rosa färgen! Mvh Charina
  lindskogkellerman@tele2.se

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER