onsdag 23 februari 2011

KÄRLEK - NOWORNEVER COAT (AVSKALAD)

Jo, tack jag vet att jag var sen att komma på att jag ville ha just denna vackra skapelse. Nowornever Coat i dark red var aldrig på min måste-ha-lista när det bagav sig under hösten/vintern 2009, inte ens på REAN kände jag ett behov av denna men så plötsligt hittade jag den idag....helt ny, till ett oslagbart pris. Nu bestämde jag mig för att slå till och helt enkelt Odd Molly-holicfiera den. Bort med de förhatliga fransarna på framsidan av denna vackra kappa och låte de bakre vara kvar. Jo tack, jag vet att det säkert kommer att dyka upp en massa som tycker att detta är helgerån, men det är mitt plagg och jag har anpassat den efter min smak. NU, efter fransbortataggningen är jag otroligt förälskad och nöjd med min vackra kappa.
Jag är egentligen ingen tjej som gillar rutigt men denna vackra kappa i denna underbara röda färgen är jag bara helt såld på. Dock måste jag erkänna att den var lite TOO MUCH med rutigt tyg, speglar och broderier i rygg och krage, volanger OCH en MASSA FRANSAR dinglandes överallt...man kan ju undra hur Karin Ghatan tänkte när hon bestämde sig för att slänga in alla dessa detaljer på en och samma gång ;-D
Nu ska jag njuta av min vackra kappa ett tag och se fram emot att våren snart ska komma så jag kan sätta på mig den och strosa runt i den i vårvärmen.
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Otroligt mycket snyggare utan fransar! Jag hade klippt av dom där bak också! KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Klart att du skulle ha denna vackra kappa! Personligen tycker jag den är finare än årets :-) Haha ja nog var det vågat att klippa bort fransarna men jag håller faktiskt med dig att den ser "renare" ut så. Har varit otroligt mycke detaljer på OMs senaste kappor och det blir nästan för mycke...

  Vad sägs om en kaffe i solskenet längre fram i år? Du får gärna ta din röda kappa på dig så ;-) Råkar du springa förbi en 4a får du gärna tipsa mig...

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Den är helt underbar! Hade det funnits en trea kvar på Mathilde hade jag slagit till utan att tveka!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den är jättefin utan fransar, inget helgrån alls:) Du är vacker i den.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh så fin den är på dej! Jätte vacker och nu lagom med fransar :)

  SvaraRadera
 6. Jag skulle nog ta bort alla fransar. Det blir lite halvfärdigt med fransar bara baktill. Hela kappan är bara too much för mig, men det är mina kläder också för de flesta :)
  Eva

  SvaraRadera
 7. Underbart vackert! Kappan passar perfekt till dina färger och jag skulle också ha klippt bort fransarna;) Kram!

  SvaraRadera
 8. Så fantastiskt snyggt den sitter på dig! Jättefin och jag håller med er andra med om fransarna...snyggt när du klippte bort dom;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER