måndag 21 februari 2011

EN MINIPROVNING - ODD MOLLY SPRING 2011

Käraste bloggisar, TACK för ert tålamod!! Nu är jag tillbaka efter en intensiv period som tyvärr inte är över än. Idag är dock första dagen att visa en mini-provning som jag hann med av den fina Odd Molly vårkollektionen. Detta är bara några få plagg Hinner tyvärr inte skriva ut produktnamnen på alla dessa fina plagg men ni som är intresserade kan ju enkelt hitta namnen på Odd Mollys hemsida senare, eller så kan ni namnen redan ;-D Here we go. Jag visar plaggen på en normal storlek 2 (har gått upp en del de senaste tre veckorna kan erkännas). Man äter inte lika nyttigt när man är på resande fot hela tiden.

Denna kan jag namnet på: HOOKUP s/s dress i Vintage Chalk som så många bloggerskor haussat upp. Var otroligt nyfiken av den anledningen. Kände dock redan från början att den nog inte var min model. Lite för mycket vidd i denna och lite "mammaklänningskänsla" över den när jag satt på mig den. Vackert tyg men alltför dyr. 3.000 kronor för en tunn liten silkesklänning.

Rymlig passform, provar min normala storlek 2 och det finns tyg över på alla områden.


Den vackra broderierna kostar en del. Vacker men inget för mig, tur det för min plånbok ;-D

Denna vackra omlotttunika var däremot otroligt frestande.....Åh, vad den satt bra på och vacker färg på denna hallonröda tunika, tror den heter vintage rouge. Dareme Wrap är bara såååå fin. LOVE!! Priset på 2.300 gör dock att jag avvaktar och funderar en vända till, men den kommer troligtvis att hitta hit ;-D


En varnigens ord, denna är LITEN i storlek, fick gå upp till en storlek 3 för att få på mig den.Jag gillade den även i den mörka, gråa nyansen.


Canna Cardigan är definitivt min nya favoritkofta. Otroligt smickrande för figuren och bra längd. Normal i storleken. Vill ha den i vintage rouge men den verkar vara svår att hitta, hojta till om ni sett den i någon webbshop. Här provar jag den i storlek 2.


Under denna har jag provat: Dareme tank som är mycket användbar och jättefin i model och i spetsen.

Här med mitt vanliga linne under.


Här med Dareme tank igen och med Odd Mollys nya Rock a fellow slip tunic i powder under. Gillar verkligen den vackra Canna Cardigan. Helt ok pris för 1.600 kronor.

Hookup s/s tunic. Vacker men inte min typ. Provar denna i storlek 2 och den är rymlig.

Otroligt statisk.....klistrar sig fast mot kroppen vilket är en stor nackdel med Odd Mollys silkesplagg.Canna Cardiga i Rose tillsammans med Dareme tank och Dareme skirt i vintage skirt.

Lovely Knit Pointelle Cardigan i Vintage rouge i storlek 2. Normal i storlek och verkligen en favorit. Pris, ca 1.500 har jag för mig. Superfin med Dareme tank under.


Hookup Tank dress, storlek 2. Normal i storlek. Pris ca 2.400 kronor (tror jag, kommer inte riktigt ihåg). Färgen: Apricot. Jättefin men inget plagg jag blev förälskad i trots vackert tyg.


Samtliga plagg är provade på Odd Molly Butiken i Stockholm.
Hoppas ni fått lite inspiration och att ni förlåter mig för min frånvaro. Jag kommer försöka vara mer närvarande framöver ;-D Att avsluta sitt gamla jobb och påbörja ett nytt jobb tar verkligen på krafterna....men det kommer att bli jätteskönt när allt är klart.
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. canna vintage rouge stl 2 finns på factorymalmo.se

  Kram.

  SvaraRadera
 2. TACK för en jättefin provning! Nu gav du mig lite ny inspiration :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Å vad mycket snyggt du visar gumman, du är snygg i det mesta. Canna cardigan i powder finns i stl 2 hos Factory, skynda då de lade dom ut i dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Canna cardigan med Dareme tank o skirt SÅ snyggt....fina färger ihop.
  Snyggare än sidenklänningarna som jag inte heller direkt gillar i modell. Men tyget är vackert.
  Få se om jag ändrar mig efter förestående provning i Sthlm to-fre.
  Titti

  SvaraRadera
 5. Fantastisk "miniprovning" :) Är fortfarande lite sugen på den där förbaskade Hookupen i vintage chalk men prislappen.......
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej
  Ingen fara, vi går ingen nöd, vet att du har fullt upp. Kan inte vara lätt.
  Tack för alla tipsen på kläder.
  Och vad som är bra och negativt. Mycket bra Tack!!!

  Ha en bra tisdag
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 7. Canna Cardigan finns hos AjaBaja http://www.ajabajakids.com/default.asp?sType=deLuxe&mode=shop&v=spec&item=11245 som jag förövrigt kan rekommendera betydligt mer än Factory Malmö som är väldigt otrevliga!
  Kram
  M

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER