måndag 28 februari 2011

DAGENS & FYND FRÅN FLASH

Här kommer min ganska neutrala "Dagens" med blus från Hunky Dory och väst från by Malene Birger. Förutom min ganska trista dagens outfit ville jag passa på att visa upp några finfina fynd från Flash, kan till och med finnas kvar.

Ser ni det fina halsbandet som hänger om halsen....väldigt likt Lotta Djousso eller hur? Men i detta fallet är det alltså köpt från FLASH och till det facila priset av 149 kr.Den här söta velourjackan för 175 kronor inköpt på REA (också från FLASH) är väldigt inspirerad av Odd Mollys Mahjong Velour Hoodie. Dock är jag inte emot inspirerade plagg, direkta kopior gillar jag inte men, plagg/smycken som är "inspirerade" av andra plagg har jag inget emot. Alla har faktiskt inte råd att lägga de pengarna äkta Odd Molly, Louis Vuitton, Hunky Dory, etc kostar och  i de fallen tycker jag det är väldigt trevligt att man kan hitta prisvärda alternativ.


Väntar på ett paket som finaste Odd Molly syster SANNI BUS inköpt till mig hos Butiken. Tänk vilken UNDERBAR fin vän denna vackra kvinna är....blir alldeles rörd över den vänskap som kan utvecklas på kort tid tack vare kärleken till ett klädmärke. TACK FINASTE VÄN!!!
Nu ska jag umgås med familjen. Ha en underbar kväll!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Visst är den go, den där velourhoodien från Flash, har den också och använder den mycket. Ibland har de ju verkligen schyssta kläder där tycker jag. Och som sagt, inte kopior men inspirerade av.... Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina kläder. Som du skriver att det finns ju även billigare kläder som är jättefina. Halssmycket är urgulligt.

  SvaraRadera
 3. Jättebra tänkt. Jag gillar velour jackan från Flash, den är ganska lik i skärningen men annars är väl detaljerna egna.

  Jag ska verkligen försöka bättra mig att köpa några enstaka fina plagg från OM och komplettera med billigare...

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER