lördag 9 november 2013

ATT HA VARIT I TUSEN OCH EN NATT LANDET PÅ SEMESTER

Under höstlovet bestämde vi oss för att hälsa på goda vännerna som bor i Dubai, 6 dagar med sol och bad. Vi åkte från höstrusket och hade underbara upplevelser än en gång, trots att jag fortfarande har väldigt svårt för den konstgjorda världen som den representerar. Dubai är inget land för fattiga, det är ett land av överflöd för de rika och välbärgade. Ett Disneyland för vuxna. Trots detta åker vi ditt ofta för att hälsa på vännerna som vi inte vill vara utan och vi har väldigt trevligt där. Här kommer lite bilder.Först var vi på ett underbart hotell (ungefär 1 timmes bilfärd utanför Dubai stad) och bodde där i 1 dag så vi skulle få lite "ökenkänsla" :-)
Sessorna fick rida på kameler och mata falkar. Simma i de underbara saltvattenspoolerna och njuta av underbar mat.


Makalös lyx


Jag älskar denna bild, så intensiv.Väl tillbaka i Dubai blev det lyxbrunch på Burj Al Arab


Här är enbart bilder på dessertbordet men utbudet var makalöst


Bilder från Jumeirah Beach Hotel


Älskar kontrasterna på denna bild, en strand full av turister och moskén i bakgrunden.


Jumeitah Beach hotel där vi var ett par dagar och Burj Al Arab som ligger mitt emot.


 Ett av mina laster när vi är i Dubai…..Dadlar från Bateel
Burj Al Kalifa, det högsta tornet.Överdådiga fyrverkerier hör även till när man är i Dubai :-)


Hoppas ni gillade bilderna :-) Maten, värmen och lyxen är makalös så jag kan klart rekommendera att besöka Dubai i varje fall en gång.

Jag tänkte även tipsa om att jag kommer att fylla på BLOPPISEN under dagen, ca 17:30 kommer det upp fler vackra och mycket eftertraktade plagg….så är ni sugna får ni inte missa att kika in då :-)
Kommer även att fixa lite outfitbilder i helgen så ni får lite inspiration och tips, men nu ska det fixas inlägg till kommande påfyllning av bloppisen.
Vi ses lite senare!!
KRAM!!4 kommentarer:

 1. Så vackra bilder du tar! Otrolig miljö och jag förstår att du har dina funderingar över landet… Hoppas ändå att ni njutit av allt och samvaron med era vänner :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiskt fina bilder! Har aldrig varit där men blev väldigt sugen nu på att åka dit. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Otroligt vackert! Och jag håller med, bilden på mannen med fågeln var häftig! Och det där dessertbordet skulle jag äta ihjäl mig vid;) Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för att du delar med dig av underbara bilder från Dubai. Jag har själv aldrig varit där men skulle gärna vilja besöka, helst utan barn ;-) Jag säger som Linda, dessertbordet skulle jag ha ätit ihjäl mig av...

  Satt och letade bilder av en kofta och allt som oftast hamnar man i din blogg. Slås av vilket enormt jobb du gör med provningar, säkert fler än jag som använder din blogg som ett litet uppslagsverk :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER