onsdag 20 november 2013

ATT HA VARIT PÅ ETT TREVLIGT EVENT HOS MILITUS MEDICAL

Igår kväll blev jag bjuden på ett trevligt event som fina Pernilla som har bloggen Life´s Silverlining hade bjudit in mig på. Jag fick komma till Militus Medical som är en hudläkaremottagning som även erbjuder ansiktsbehandlingar och fina hudvårdsprodukter inkl vårdande kosmetik. Märket som presenterades igår var PRIORI som jag testat sen innan, dock bara deras mineralpuder. Nu fick man höra mer kring deras hudvård och forskningen som ligger bakom produkterna. jag fick även testa en del av dessa på plats.


Det bjöds på dricka och smörgåsar.Det var väldigt intressant att höra om Prioris hudvård och att få chansen att testa den. Blev rejält nyfiken på denna fina serie, dvs på hudvården såväl som kosmetiken.

Funderar även att testa ett par behandlingar med Priori för att se om jag kan bli av med några av mina pigmentfläckar.


Om ni inte besökt Militus Medicals hemsida kan jag varmt rekommendera ett besök. Supersnabb leverans och väldigt bra produkter. Lovar återkomma om jag slår till på Priori så ni får veta vad jag tycker om produkterna. Nu är det mycket, veckorna innan jul, antar att det är så för många av oss. Jobbet tar all min energi men jag ska försöka hinna med lite roliga inlägg på bloggen längre fram i vecka. Hoppas vi ses då.
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER