söndag 24 november 2013

DAGENS KALASKLÄDSEL BLEV ETT SVÅRT VAL :-)

Idag var vi på 5-års kalas och då hade jag tänkt mig att matcha de fina Sessorna :-) så Odd Molly fick det bli. Sessorna fick hjälpa mig att välja. Färgglatt och kvinnligt skulle det vara och gärna med blommor eller fjärilar :-)


Valde bland tre olika Odd Molly klänningar: Odd Mollys Taradiddle dress med standardunderklänningen. Väldigt bräcklig men ack så vacker.Testade även denna underbara Indy dress från Odd Molly som är makalöst vacker. Denna gillade Sessorna.

Den som vann var dock denna vackra klänning från Odd Molly: Magic dress i lila och i storlek 2. Smal och sitter precis men den är så vacker. Både Sessorna och maken gillade denna bäst så det fick bli denna.
Har haft en fin helg och nu börjar jag längta efter julen och ledighet så man får rå om sig själv och familjen ett tag. Hoppas ni har en fin vecka framför er. 
Jo, förresten vad säger ni, gillar ni kosmetik och hudvårdstipsen? Om ni gillar dessa har jag en hel del jag skulle kunna tipsa om, särskilt nu i dessa jultider då finns det en massa julpaket som inspirerar.
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Alla dom tre är mkt fina! Tycker nog sessorna o maken din valde rätt! En av de absolut finaste genom tiderna! Ursnygg på dig. Längtar även jag till julen. Låg ju väldigt sjuk hela förra jul/nyår o trettonhelgen. Det vill jag inte i år.. Dags börja förbereda, dvs djupdyka i källarförråden.
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Gärna kosmetiktips!! Jag använder Clarins och Benefit och tror nästan jag måste säga att Clarins är snäppet bättre på mig. Älskar dock Benefits söta förpackningar :)

  Jag har oerhört svårt att få lagren snygga. Om jag kör "all in" med underlag, foundation, poreminimizer, Poseitint (favorit!!) och avslutar med en lätt touch puder....ja då syns sminket ganska väl. Att använda pensel är svårt!! Det blir oftast bättre med underlag (använder en kanonbra från Clinique), foundation ( Benefit) som jag värmer mellan fingertopparna och påför huden med just fingrarna. Dock kör jag pensel på Poseitint. Slutligen lite lätt puder. Haha. ..inser att det är nästan samma...bara Poreminimizer som saknas. Vet inte vad jag gör för fel.....

  Tips??

  PS. Snygg Gretaklänning i förra inlägget. Tvärt emot tantigt. Tycker den var ungdomlig och makalöst snygg på dig.

  // Gry

  SvaraRadera
 3. Hej :-) Försöker läsa bloggarn nån gång varje vecka och missar aldrig att titta in hos dig då. Läste att du hade noterat minskat antal besökare och kommentarer. Jag tror ärligt folk inte har tid. Jag räknade faktiskt antal "molly-bloggar" som jag haft i min lista i flera år. De är ett 50-tal och idag finns endast ca 10 av dem kvar...och knappt någon skriver om Odd Molly. Jag saknar de gamla tiderna...

  Vilka underbara klänningar du visar upp! Tre av mina absoluta favoriter :-) De hänger i garderoben här hos mig men jag får så sällan tillfälle att klä upp mig, tycker inte att folk klär upp sig speciellt ofta, även om det är middag så jag får ofta känna mig överklädd. Bra val ni gjorde gemensamt.

  Jag gillar allt du skriver om så gärna kosmetika och inredning också.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER