fredag 15 november 2013

ISABEL MARANT POUR H&M

Mina fina läsare, jag kan bara beklaga att jag inte hunnit med bloggen, denna vecka har varit helt tokig. Intensiv och massor av jobb efter semestern. Jag har dock inte missat fina Isabel Marants kollektion för H&M. Först tyckte jag inte att det var något alls för mig men så var det två-tre plagg som fångade mitt intresse så när jag fick en inbjudan att gå på förhandsvisning och shopping av kollektionen tog jag tillfället i akt. Det är inte många plagg men de jag hittade gillar jag verkligen. Hittade även några plagg till min fina modeintresserade 9-åring.


Det kan inte gått många obemärkt förbi att H&M designersamarbete detta år gått till Isabel Marant.
De flesta plaggen har inte fallit mig i smaken, lite för hippie, maskulint och lite för tråkiga färger.

Men den här blusen föll jag som en fura för liksom klänningen i samma modell och mönster, den väntas hem via internet shoppen i nästa vecka :-) Storlek 36 har jag in denna som är rymlig i storlek.


Armbandet kommer också från denna kollektion.
Testade även denna T-skirt men den fick åka tillbaka.


Fina skärpet fick däremot stanna, gillar denna skarpt.

Min stora Sessa fick blusen och mjukisbyxorna från Isabel Marant och var mycket nöjd :-)Fina och bekväma plagg för barn.
I helgen har vi konsert och middagsbjudning inbokat så det lär bli hektiskt. Jag ska dock försöka ta lite outfitbilder och lite andra inspirationsbilder under helgen. Hoppas ni alla får en fin helg.
Jo, åsså HEJA SVERIGE mot Portugal ikväll :-)
KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER