lördag 23 november 2013

ATT INTE HINNA MED OCH FESTKLÄDSEL

Ikväll ska vi på middag hos bekanta och Sessorna ser fram emot detta då de har så roligt där. Själv känner jag bara att tiden rusar iväg och snart är det jul och jag känner bara hur tiden rusar förbi mig utan att jag hinner med det jag skulle vilja. Skönt i alla fall att det blir en bra julledighet i år med hela två veckors ledighet för egen del. Ikväll vet jag inte än vad det ska bli för outfit. Odd Molly, Greta eller något helt annat…..hmmm.


Kanske fina paljettkoftan/kavajen från Valerie tillsammans med en enkel, snygg klänning från Lindex.Eller så blir det den vackra Odd Molly klänningen Tea Dreass i svart. Tyvärr provade jag med en hudfärgad underklänning som syns mellan knapparna, men med en svart underklänning blir den perfekt. Eller varför inte denna Greta klänning, än en gång tillsammans med en annan underklänning som inte syns så mycket under. Är lite skeptisk till djurmönstret som jag generellt tycker är tantigt och inte särskilt elegant men just på denna klänning men dessa färgkombinationer är superfin. Har tyvärr, pga av min skepsis fortfarande aldrig haft denna på mig, det kanske är dags nu.
Hur är det med er, har ni också sådana plagg som ni gillar men som ändå inte är helt och hållet er stil och som ni trots detta vägrar göra er av med? Hoppas ni får en fin helg!
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Åh vet du, tyckte Greta med djurmönster var hur snygg som helst på dig! Inte alls tantigt, då var nog den första lite mer damig/tantig.... Önskar dig en fin kväll! Relaxa och njut, det är en hel månad till jul. Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Greta-klänningen ..har den själv fast i annan färgkombination.
  Visst finns kläder i min garderob jag känt jag absolut måste ha men sedan inte använt!
  Trevlig kväll önskar Titti

  SvaraRadera
 3. Tummen upp för Greta.....inte alls tantig, snarare elegant och vuxen :-)

  SvaraRadera
 4. Inte första outfiten, för tantig. Greta klänningen helt klart!!
  Mvh L

  SvaraRadera
 5. Hoppas du valde den sista, supersnygg på dig!! Kära vän...ta det lugnt!! Julen kommer varje år. Du måste inte vara perfekt! Slappna av, julen kommer även nästa år.
  Hoppas du kan njuta av helgen!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 6. Hoppas du valde Greta, sitter som en smäck på dig :-) En elegant svart sjal över blir pricken över i.
  Kram C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER