fredag 22 november 2013

MINA KOSMETIK/HUDVÅRDSTIPS - MINA FAVORITER JUST NU

Det är mycket nu, så är det bara och jag får vara glad om jag hinner blogga några dagar i veckan. Idag tänkte jag bjuda på lite kosmetik och hudvårdstips, dvs mina favoriter just nu förutom mina andra produkter från Benefit som alltid finns i necessären.


Här har ni mina FEM måsten när det gäller kosmetik. Lite senare ska ni få mina hudvårdsfavoriter.


 Laura Mercier: Tinted Moisturizer (oil free) är en färgad dagkräm (som en BB-kräm) med högt solskydd och med mycket pigment samtidigt som den är hudvårdande. Den ger lyster och ser naturlig ut, dessutom ger den massor av fukt och vårdar huden under dagen. Älskar denna när jag ska se naturlig ut på dagarna. Min färg heter TAWNY och är perfekt till min olivfärgade hy.

Armanis underbara lipgloss i en klarröd nyans är underbar nu på vintern, sitter perfekt i flera timmar men är mjuk på läpparna. Armani har verkligen de underbaraste produkter. En annan favorit är Armanis foundation: Designer Lift som är makalöst dyr men makalös vacker på huden, är min favorit foundation när man vill vara Hollywood-snygg. Naturlig och ändå perfekt täckning, dessutom känns det inte som att man har make-up på, så lätt är den på huden. Mina är inköpta hos NK.


Över denna har jag ett "budgetfynd" från l'Oréal som jag brukar lägga över denna. Ger ett vackert matt intryck och man ser "air brusched" ut, dvs skavankerna försvinner och makeupen håller sig på plats hela dagen. 


YSL:s UNDERBARA primer (Top Secrets Flash radiance) som även är vårdande är fantastisk under vilken foundation som helst. Kan varmt rekommendera denna. Penslas på och är drygg. Den ger en perfekt bas inför din foundation och läggs efter att man lagt på dagkrämen. Min är inköpt hos Sephora.


Det här vackra setet från MAC måste ni haffa om ni ser det, en av deras julspecial och underbar. Den har mascara, eyeliner (svart), ögonskugga och en dubbelpensel tillsammans med den fina necessären.
Hoppas ni gillade tipsen. Vi ses imorgon och då är det HELG!!
KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER