lördag 16 november 2013

ETT VINTAGE ODD MOLLY FYND SOM SYTTS OM :-)

Idag planeras det inför konsert, stora 9-åringen ska öva hela dagen och sedan blir det konsert på eftermiddagen, därefter väntar middag med vänner på kvällen som ska fixas. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, jag vill vara uppklädd men inte för färgstark. Blir nog någon svart klänning skulle jag tro, eller så blir det en elegant Odd Molly klänning, eller varför inte Valerie, eller Ewa I Walla…..ja, I-lands problem :-) Vi får se vad det blir i slutändan, lovar visa er imorgon. Sen har jag även lite kosmetiktips till er då jag provat en del på sista tiden och även inhandlat en del av dessa men det får bli imorgon.


När Odd Molly hade kollektionsutförsäljning i sina butiker och outlet för några veckor sedan hittade jag min drömklänning, Indy Dress i powder. Tyvärr storlek 1 och liten som tusan. MEN så hittade jag två av dessa och då de såldes ut relativt billigt köpte jag två av dessa och lämnade sedan in till min sömmerska som fick i uppdrag att sy om den ena till en storlek 2 klänning och sedan fick den andra bli en kjol :-)


 Här ser ni hur klänning blev: PERFEKT! 
Kjolen visar jag en annan dag :-) Är så nöjd över att jag slog till på båda och att jag har en underbar sömmerska som fixade till dessa. Det kostade ca 500 kr hos sömmerskan för justeringarna men det är det värt när resultatet blir så pass bra :-)


Indy dress är en favoritklänning som jag även har i brunt och som jag aldrig kommer att kunna sälja, har så mycket minnen till den och älskar den kvinnliga modellen volangerna till trots.
Vad gör ni en helg som denna?
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Fantastiskt bra jobb hon gjort! Hade jag bott närmre så hade jag kastat mig till henne med en klänning som jag skulle vilja få omsydd. Ska klura på om jag kan fixa till det själv:)
  Ha en riktigt trevlig kväll med konsert och middag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Smart att köpa två och sy om! En kjol "på köpet" är inte fel :) Låter mysigt med konsert. Vi har själva tre aktiva barn inom teater och idrott så våra helger är oftast fullspäckade med kultur. Idag har 4/5 av familjen shoppat och spanat in saker till önskelistor inför julen. Lite tidigt, kanske? Men det är kul att planera, tycker jag.
  Två adventsljusstaker modell större ( har fönster från tak till golv i vardagsrummet) fick följa med hem. Hittade precis den modellen vi ville ha, men då de var slutsålda i vitt valde vi gråa istället. Nu står de på prov i fönstret och lyser så fint att de verkar få stanna :)

  Skulle också haft middagsgäster ikväll men de fick lämna återbud pga influensa. Då blir det lite myskväll m familjen istället. Inte fel det heller!

  I morgon spelar äldsta sonen match som jag inte vill missa. Sen är det egen träning (dans som jag skrev en kommentar om tidigare).

  Det var lite om min helg :)

  Ha så trevligt ikväll!

  // Gry

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER