tisdag 26 november 2013

HELGENS FESTKLÄSEL OCH ATT FÖRBEREDDA INLÄGG MED JULKLAPPSTIPS

Jag hoppas det är bra med er mina fina läsare, märker att det är många av oss som har mycket och jag märker även att det blir färre och färre kommentarer. I helgen ska det bli julmys och jag ser redan fram emot det. Har en tuff vecka framför mig dock som ska passera först. I lördags blev det denna stass som åkte på istället för de jag funderade på först.


 Älskar denna kjol från Odd Molly och jag tycker det blir så snyggt att matcha spetsen på kjolens nederkant med spetstoppen upptill. Halsbandet från Lindex (förra årets) är också en favorit.

 I veckan tänkte jag försöka komma med lite julklappstips både vad gäller accessoarer och hudvård så kika in då. Hoppas ni har en bra vecka framför er.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Det där var en mycket snygg lördagsstass. Det är som du skriver mycket nu och här blir det mer och mer fram till trettonhelgen. Kramar bästa du

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER