lördag 31 maj 2014

DAGENS OUTFIT - GRETA KLÄNNING

Idag har det varit full rulle med att ordna för fika/kalas och förberedda för morgondagens nästa kalas….puhuu. Man har fullt upp som småbarnsförälder den saken är klar :-) Dagen till ära ville jag vara fin men inte för uppklädd så valet föll på en vacker klänning från Greta med djurmönster (vilket jag inte brukar gilla men just denna föll jag för, kanske har med åldern att göra ;-).Jag hade en underkjol från Odd Molly under denna då den är ganska kort, för kort om man är 40+ kan jag personligen tycka.


Halsband från Valerie, från förra sommaren. 

Jag testar ESSIES nagellack och men mattlack över, mattlacket kommer från Rimmel och inköptes på Åhlens för 70 kronor.
Här ser ni hur den ser ut UTAN underkjolen från Odd Molly. Stilren, JA, men väldigt kort :-) Så gillar ni mixen av Mode och hudvård? Hoppas det för jag själv känner att jag är väldigt fokuserad på hudvård och kosmetik som jag verkligen älskar och mode/outfitsen är mera enkla och stilrena för tillfället.
Hoppas ni har en fin helg! Vi ses imorgon.

KRAM!!4 kommentarer:

 1. Snygg klänning! Jag uppskattar verkligen mixen av mode och hudvård. Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Kul med blandade inlägg.
  Klänningen har jag också fast i blått.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Åååh så snygg! Letade på nätet igår efter den, men slut överallt i M... Vill du sälja din står jag i kö ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg klänning! Håller med om längden och jag vill också ha klänningarna längre . Stilrena plagg har också blivit mer min melodi och det är bara kul att du visar skönhetsprodukter. Jag varvar med det och inredning:) ha en fin söndag! Kram Pernilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER