lördag 20 december 2014

ÄNTLIGEN EN UNDERBAR FÅRSKINNSJACKA FRÅN ODD MOLLY I MIN ÄGO!

Länge, länge har jag sökt efter denna underbara jacka, en vacker fårskinnsjacka från Odd Mollys äldre kollektioner, inköpt till ett bra pris. Tur dessutom att den var rymlig så jag fick plats i denna. Jag hade den makalösa turen att fynda denna då det var utförsäljning i Barkaby för Odd Mollys kollektionsprover inkl vissa äldre plagg för ett tag sedan. Det var någon som provat denna som sedan lämnat den utanför ett provrum och jag hade turen att komma i precis rätt ögonblick och få tag i denna. Mitt bästa fynd någonsin!!Mitt i allt julstök tog jag en paus för att visa er denna, en jacka som jag jagat länge, ett drömplagg. 


Den är verkligen så varm, skön och fluffig som den ser ut att vara :-)Har ni något drömplagg som ni sökt efter med ljus och lykta? Visst är det en otrolig känsla när man till slut lyckas hitta drömplagget! Här ska det varvas ner de sista dagarna innan julafton. Lite julgodis ska lagas och julmaten ska förbereddas, men jag känner ingen större stress. Här ska njutas av julen och nuet. Alla julklapparna är inköpta och jag känner mig glad över den kommande hösten. En massa nytt kommer det att bli, på många plan :-)

Ha en fortsatt fin helg!

KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Mmm ja, den där är underbar ju. Grattis till fina fyndet och ha en skön helg nu.
  kramar!

  SvaraRadera
 2. Vilket kap! Jag velade mellan den du köpt och "Ganymede". Fick tag tag på "Ganymede" och slog till. Är så glad över kappan! Grattis! :)
  Kram från Fiona

  SvaraRadera
 3. Åh så härlig känsla att ha letat med lykta o ljud och då man minst anar det, så ligger guldklimpen där!! Grattis till superfint fynd! Jag måste själv rensa innan något mer kommer in hos mig.
  Ha en underbar ledighet med hela familjen!
  Kram fina vännen!

  SvaraRadera
 4. Snygg kappa. Jag hade precis lyckan att hitta Hulda från Yellow Ferry på en köp och sälj sida på Facebook. Jag ångrade så att jag inte köpte den i somras och när jag skulle köpa den så var den såklart slut. Alla storlekar kom in igen men inte min. Men nu äger jag den, en perfekt sommarklänning.

  SvaraRadera
 5. Så glad jag blev när du hittade denna! Så fin på dig. Och ja, det är en helt underbar känsla att få tag i ett plagg man letat länge efter... Precis så kände jag när jag fick tag på min Once in a lifetime från den äldre kollektionen <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER