måndag 15 december 2014

ETT TIPS! TESTA PAULAS CHOICE PRODUKTER MED RABATT!!

Tänkte snabbt gå in och tipsa om den fina julkalendern som Skincity har där man just idag har en fin fin rabatt på Paulas Choice, 25% rabatt på hela sortimentet! Passa på att testa några av dessa fina produkter. Jag använder just nu Paulas Choice produkter och min hy har aldrig mått bättre. Tänkte tipsa om mina favoriter.


Alla Dessa produkter finns hemma hos mig och de används dagligen.
HÄR kan ni läsa mitt inlägg där jag beskriver hur jag använder dessa och vad jag tycker om dessa.

Denna rengöring från Paulas Choise är underbar! Den tar bort all smink på ett skonsamt och effektivt sätt. Skin Recovery Softening Cream Cleanser. Kostar under 200 kronor med rabatt och är ett riktigt fynd! Denna varvar jag när jag pausar från Kanebos rengörning och övriga produkter.En annan STOR favorit är produkten längst till höger på bilden: Skin Perfecting 8% AHA Gel.Denna är mirakel på flaska och framförallt med tanke på prislappen är detta en produkt som är ett måste här hemma. Den använder jag varje kväll INNAN mitt serum och sedan serum och ansiktskräm på. Den exfolierar och tar bort de döda hudcellerna under natten och man vaknar med underbar hy på morgonen. Denna kan jag varmt rekommendera! Nu dessutom till 225 kronor för 100ml.

Om man ska titta på mitt favoritserum bland de jag testat så är denna en klar favorit: Paulas Choice RESIST Skin Transforming Multi Correction Treatment. Denna är verkligen underbar att använda och de är perfekta att ha under dagen då den funkar perfekt som primer. Den är aktiv men ändå mild på huden och man får en fin slät, mjuk yta att lägga smink på. Jag använder denna i kombination med RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment och jag märker en bra effekt av dessa på mina pigmentfläckar. Pris just nu 300 kronor. Så här beskrivs denna på Skincitys hemsida:

Effektiv för: Anti-aging; acne; förstorade porer; rynkor; rodnad; rosacea; bruna fläckar (hyperpigmentering).
 • Ger ljusare hudfärg och gör så bruna fläckar (melasma) bleknar.
 • Minskar acne och röda märken från tidigare acne.
 • Minskar rodnad och acne vid rosacea.
 • Minskar rynkor och ojämn hudton.
 • Återfuktar och mjukgör huden.
 • Lämnar en sammetslen matt finish som minimerar uppkomsten av porer.
 • 100% fri från parfym och färgämnen.
Tips!
 • RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment kan användas med någon av Paula´s Choice CLEAR produkter. Den ska appliceras efter exfoliering.
 • RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment fungerar med alla Paula´s Choice AHA eller BHA exfolieringar och kan också användas med din vanliga RESIST rutin.
 • Om så önskas kan RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment kombineras med RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment. Denna duo ger ett bättre resultat på pigmenteringar. Du kan använda dem samtidigt, eller använda en på morgonen och den andra på kvällen.
 • RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment fungerar perfekt på glåmig, tråkigt grå eller gul-tonad hy.
När det gäller nattkräm använder jag Paulas Choice Resist Barrier Repair Moisturizer. Denna är underbar att använda på kvällen då den ger massor av fukt och huden absorberar denna direkt. För 262 kronor är denna ett FYND! Ni kan läsa mer om denna på Skincity.


Min dagkräm som jag varvar min fina dagkräm från by Terry är denna från Paulas Choice: RESIST Super-Light Daily Wrinkel Defence, Spf 30. Denna är lätt färgad och ger en fin bas om man sedan vill lägga på sin foundation ovanpå denna. Det som är väldigt bra med denna är att den har så högt solskydd. Den känns mer som en BB-cream då den fyller så många olika funktioner. Ett sant fynd nu när man kan köpa den för 262 kronor!! Ni kan läsa exakt HUR bra denna är på Skincitys hemsida.

Det var dagens hudvårdstips! Lite senare blir det mer outfittips så kika in lita senare :-)
Hoppas ni har en fin vecka, snart är det JUL!!
KRAM!!

OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar som genererar några kronor om ni gillar några av produkterna och klickar hem dessa och som hjälper mig att kunna testa fler produkter :-) Alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg kan inte köpas. För er som undrar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER