tisdag 16 december 2014

EN UNDERBAR KJOL FRÅN LINDY BOP

Igår visade jag hur denna kjol kan piffa upp vilken outfit som helst. Älskar vippiga kjolar så när jag såg denna kjol hos Memelie blev jag eld och lågor. Jag har en del klänningar som har vida kjolar så denna blir perfekt till dessa.


Här kan ni se hur den ser ut, ganska tilltufsad efter att ha fraktats men den fyller sin funktion alldeles utmärkt ändå :-) 


Denna provar jag till min underbara by Malene Birger klänning som jag haft i minst 6 år.
Här nedan kan ni strax se hur den ser ut utan underkjolen.


Med underkjolen. 


UTAN underkjolen. Ni ser skillnaden eller hur?  :-)


Här tillsammans med den vackra klänningen från Lindy Bop som jag beställde från Memelie för några veckor sedan och som är ljuvlig! Tror tyvärr den är slutsåld men de finns en massa andra fina klänningar där. Här har jag även byt ut skärpet i midjan och satt ditt ett fint band istället.
Samma klänning (inkl kjolen) med bälte från Oleana i silke som är mitt favoritbälte. Lite prisvärt BLING från Glitter :-)

Älskar denna kombo, klassiskt och lite "Mad Men". 

Hoppas ni har en fin vecka nu när det börjar dra ihop sig till jul.
Älskar denna tid på året, älskar att pyssla med Sessorna, laga julgodis och baka.
Hur har ni det ute i julstressen, hinner ni med familjen eller är det bara en massa jobb som ska hinnas med innan julledigheten?

KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Vad snyggt det blev med en underkjol under klänningen. Jag har tittat på underkjolarna från Lindy Bop men blir lite arg då de är små, mycket mindre än klänningarna. Lindy Bop gör klänningar med ett midjemått på 112 cm men största underkjolen är 97 cm i midjan. Vilket jag tycker är dåligt. Så jag har beställt en underkjol från Ebay istället. Jag fick skicka tillbaka min Vivi klänning eftersom den dels var lite liten i ärmen och dels alldeles för urringad för min smak. Så jag köpte en Ophela klänning istället.

    SvaraRadera
  2. älskar din blogg & inspirerande stil
    undrar om du har någon koll på vart jag kan få tag i Odd Molly's Once in a lifetime coat, brun i storlek 1. Har den i rosa men suktar efter en brun som jag så gärna vill ha. kollat igenom hela blocket, tradera och möjliga sidor i försökt- 'ven ringt båda outletsen som finns här i sverige.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER