måndag 15 december 2014

ODD MOLLY FAR-AWAY BLAZER

Idag ska jag visa upp en fin kavaj, Far-Away Blazer som jag klickat hem från Vistamia som har en fin butik och undebar, personlig service. Denna ville jag ha i just denna färg och det var inte det enklaste att få tag i kan jag säga. Få av de fysiska butiker tog in just denna och de som gjorde det, där tog den slut snabbt. Färgen heter Dark Grey och är mer svart än grå kan jag tycka. Perfekt på kontoret när man inte vill ha kavaj men ändå var lite mer uppklädd. Jag tog min normala storlek i denna, dvs storlek 2. Den är normal till aningen rymlig så här behöver man inte gå upp i storlek. Detta var ett av de få plagg jag varit sugen på från denna säsongens Odd Molly. Där är någon klänning också jag kan tänka mig men just de jag gillar är något för dyra kan jag tycka.


Enkel kontorsklädsel som känns fint men ledigt. Materialet i 100% bomull trivs jag i.


Jag bjuder på många bilder idag :-) Tänkte även bjuda på lite olika kombossar som kan passa.Jag kan tycka att denna kofta blir extra snygg till vita jeans, så den lär funka även till våren/sommaren.

Här tillsammans med en av mina favoritklänningar från by Malene Birger som är några år gammal.
Tänkte ha ett eget inlägg kring den fina underkjolen som jag använder under denna för att få till en ordentligt puffad och vippig kjol :-) Det lilla bältet kommer från Back har jag för mig.


Här utan bälte.Här mer festligt med ett bälte från Valerie.Här under kan ni se underkjolen som ger kjoldelen sådan volym :-)
Denna underbara och prisvärda underkjol kommer från min favobutik Memelie och ett nytt favoritmärke: Lindy Bop. Jag ska fixa ett eget inlägg där jag tänkt visa flera bilder på hur jag använder denna prisvärda underkjol som just nu finns att få tag i för 399 kronor.


Så vad tycker ni, har ni fallit för denna eller något annat plagg från Odd Mollys vårkollektion?
Ha en fortsatt fin vecka.

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Vilken härlig underkjol!
  Det enda jag köpt från pre-spring är halsduken hitch-hike i färgen bright pink.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Ojoj!! Maaj gaaad säger jag bara!! Underbart vacker blazer och vippig kjol!! <3 Sluta kom med så fina tips snygging, jag har redan ruinerat mig på Skincitys julkalender!! ;)
  Varm kram finaste du!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER