fredag 5 december 2014

VACKRA PLAGG FRÅN ODD MOLLY SOM JAG UPPTÄCKT SENT

Idag ska jag bjuda på lite Odd Molly inspiration, det var ett tag sen sist :-) Det har varit otroligt många Odd Molly utförsäljningar på sista tiden. En del har jag hunnit gå på och några plagg har hittat hit som jag aldrig ens kikat på när de kom i butik. Nu när de slumpats bort har jag upptäckt en del fina plagg, dock hade jag aldrig lagt de pengarna som dessa kostat i nypris. Jag måste erkänna att jag numera väldigt sällan köper Odd Molly till full pris. Jag hittar helt enkelt inte längre några to-die-for plagg som förr, de har försvunnit och blivit mer mainstream.


Klänningen jag upptäckt ganska sent är denna: ogilvyan moments short dress
en väldigt elegant och samtidigt väldigt bearbetad klänning. Denna kommer från Karin Holknekt-Ghatans avskedskollektion, Express Summer eller Tribute Collection som tyvärr inte gick särskilt bra. Den har reats ut då den kom ut till ganska så höga priser. Denna kostade 2.000 kronor när den kom. 


Denna vackra klänning har en massa vackra broderier men är ganska rak i modellen.
Jag har förlängt min med en dolce skirt (den bästa underkjolen som Odd Molly någonsin tillverkat). Jag testar även att ha mitt Oleana skärp i midjan till denna. Detta skärp är nog det bästa köpet jag gjort på länge då jag använt denna minst en gång i veckan sen jag köpte den.


Testade även ett fint Noa Noa skärp till denna som passar fint fint till festligare tillfällen :-)Hoppas ni har en fin fredag, snart är det HELG!!
Hoppas ni alla har det bra, jag går med en envis förkylning men hoppas den är borta till helgen.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER