torsdag 11 december 2014

NU VANKAS DET JUL OCH EN VACKER ODD MOLLY

Nu börjar det dra ihop sig mot jul, man känner det i varenda fiber i kroppen, i Sessornas skratt på morgonen, på att man inte längre orkar bry sig över att saker brakar samman på jobbet för man vet att man bara måste lösa det INNAN jul så man får njuta av julen med sin älskade familj. Jag har gjort viktiga val och det kommer att bli stora förändringar framöver på det privata planet. Shopping är inte prioriterat och det finns så mycket som upptar min tid och fokus för tillfället. Givetvis har det blivit en del saker som hittat hit, en fin Odd Molly kofta/kavaj har hittat hit och lite annat smått och gått. En del från Skincitys fina Adventskalender med fantastiska erbjudanden har hittat hit. Jag ska försöka visa lite bilder imorgon.Den här fina koftan/kavajen från Odd Molly föll jag inte för när den kom i våras men nu på utförsäljningen som var sist fick jag upp ögonen för den och nu är den en klar favorit. Den är i storlek 1 och något snäv i armarna men annars tycker jag den sitter fint.


Hur är det mer er, börjar ni känna er klara för att börja koppla av snart och fira jul med nära och kära?
Har så mycket på gång för tillfället så jag hinner knappt med bloggen. Imorgon ska jag försöka visa några fina bilder på den fina Odd Molly kavajen/koftan Far-Away Blazer som jag klickat hem från Vistamia som har denna i den perfekta färgen :-)
Ha en fortsatt fin vecka så ses vi snart igen.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Vad bra att du hittade något fint på utförsäljningen trots allt. Har varit lite stressad och nästa veka är väl också rätt körig men inte så farligt ändå. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Du är så fin i koftan och inspirerar alltid, vackra du! Jag hoppas att du får lugn o ro över julen och gör de där jobbiga valen med hjärtat så det blir till det bättre. Jag har haft tid att tänka ska gudarna veta med 4 veckor på sjukhus. Och jag kommer alltid tillbaka till vad som är viktigast för just mig att prioritera.
  Skickar en megastor varm kram till dig fina vän!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara du! Hoppas att det gått bra och att även du får en fin och skön julledighet.
   Massor av kramar från mig!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER